ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένουν τα σενάρια από την Ιταλία για Ρέτσα

Επιμένουν τα σενάρια από την Ιταλία για Ρέτσα
Book Small Mobile

Επιμένουν τα σενάρια από την Ιταλία για Ρέτσα. Οι γείτονες συνεχίζουν να φέρνουν τον Πολωνό διεθνή αριστερό μπακ στο προσκήνιο, για τον Ολυμπιακό. Ο Αρκάντιους Ρέτσα φέρεται να είναι ψηλά στη λίστα του Θρύλου, αφού το θέμα Πικέρες δείχνει να μην έχει βάση, για να προχωρήσει, μετά την εμπλοκή της Παλμέιρας. Ο Πολωνός αριστερός μπακ, ο οποίος δεν αναμένεται να μείνει στην Αταλάντα, αφού δεν υπολογίζεται από τον Γκασπερίνι, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μετά τους δανεισμούς του σε ΣΠΑΛ και Κροτόνε, η Αταλάντα μοιάζει έτοιμη να τον πουλήσει. Και όπως αναφέρεται στην Ιταλία, είναι σε προχωρημένες επαφές, με τη Σπέτσια. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, ο Ολυμπιακός φέρεται να μπαίνει… «σφήνα» στο όλο θέμα και «απειλεί» τη Σπέτσια με… ναυάγιο, φέρνοντας τον Αρκάντιους Ρέτσα στον Πειραιά.

Θυμίζουμε ότι ο Ρέτσα είναι 26 χρονών, με θητεία στο Καμπιονάτο. Λίγες συμμετοχές, με την Αταλάντα, αλλά περισσότερες με τις ΣΠΑΛ και Κροτόνε. Και ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει δυνατό «μπάσιμο», για να τον αποκτήσει.

** Η φωτογραφία του Ρέτσα είναι από τον λογαριασμό του ποδοσφαιριστή στο Instagram.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ