ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που εγγυάται το μέλλον του Θρύλου!

Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που εγγυάται το μέλλον του Θρύλου!
Book Small Mobile

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει σήμερα τα γενέθλιά του και όλη η οικογένεια του Συλλόγου γιορτάζει μαζί του. Ο άνθρωπος, ο οποίος εγγυάται για το μέλλον του Θρύλου, ο άνθρωπος ο οποίος έχει ταυτίσει τη ζωή του με το κόκκινο και το λευκό. Ο άνθρωπος, ο οποίος είναι κάτι περισσότερο, από ένας… απλός Πρόεδρος. Είναι λάτρης και ΟΠΑΔΟΣ της ομάδας τους. Ζει και αναπνέει για τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό, άλλωστε και τον πολεμούν, με τέτοια λύσσα, οι αντίπαλοί του…

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ανάρτησή της στα social media ευχήθηκε στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, για τα γενέθλιά του. Όλη η οικογένεια γιορτάζει, άλλωστε, τη σημερινή ημέρα.

Δείτε την ανάρτηση: 

 

 

Από την πλευρά τους, ευχετήρια ανακοίνωση εξέδωσαν και οι Βετεράνοι του Συλλόγου. Η ζωντανή ιστορία του Ολυμπιακού, οι άνθρωποι οι οποίοι έγραψαν τη χρυσή ιστορία του Θρύλου, μέσα στα χρόνια, ευχήθηκαν τα καλύτερα, στον άνθρωπο ο οποίος από το πόστο του Προέδρου, συνεχίζει αυτή την ιστορία…

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Χρόνια πολλά αγαπημένε μας πρόεδρε του Θρύλου του Ελληνικού ποδοσφαίρου και του Ελληνικού αθλητισμού! Nα είστε πάντα καλά, γερός και δυνατός με την οικογένεια σας, με υγεία, αγάπη, ευτυχία. Να μας χαρίζετε πάντα ατελείωτες χαρές, νίκες, τίτλους και επιτυχίες με τον αγαπημένο μας Ολυμπιακό, τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο με τα 96 χρόνια θρυλικής ιστορίας, τους αμέτρητους τίτλους και τα εκατομμύρια πιστούς φιλάθλους σε όλο τον πλανήτη, που έχει τη μεγάλη ευτυχία να έχει ηγέτη του τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

 Με αγάπη και εκτίμηση, ο πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ