ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς: Ένα επίπεδο πιο πάνω

Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς: Ένα επίπεδο πιο πάνω
Book Small Mobile

Δυσκόλεψε το πράγμα, με την πρόκριση του Ολυμπιακού στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Απέναντι στη Λουντογκόρετς, ο Θρύλος είναι δεδομένο ότι θα συναντήσει μεγαλύτερη δυσκολία, από εκείνη την οποία αντιμετώπισε, κόντρα στη Νέφτσι Μπακού. Απέναντι στους Αζέρους, ο Ολυμπιακός δεν είχε να υπερνικήσει τόσο το εμπόδιο της αντιπάλου του, καθαυτό, όσο είχε να παλέψει τα δικά του προβλήματα, τα οποία του έφεραν μεγάλη δυσκολία, στην υπόθεση «πρόκριση». Τα ξεπέρασε, όμως. Και να, είναι εδώ, έτοιμος για ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση, στον γ’ προκριματικό.

Όπως ανεβαίνει το επίπεδο του αντιπάλου και η δυσκολία, την οποία εκείνος θα θέσει, στον Ολυμπιακό, έτσι ανεβαίνει και ένταση με την οποία ο Ολυμπιακός κυνηγάει την πρόκριση στα play offs του Champions League. Δύο λέξεις, τα λένε όλα: Champions League. Για να παίξει ο Ολυμπιακός σε αυτό, για να… κουνήσει σεντόνι, αρχής γενομένης από τα play offs και να συνεχίσει στη φάση των ομίλων, θα πρέπει από τώρα να ανεβάσει το ίδιο του το επίπεδο.

Δεν είπε ποτέ κανείς ότι θα είναι εύκολο. Ούτε με τη Νέφτσι ήταν. Και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα έχει παίκτες που θα έχουν ξεπεράσει τη δυσκολία με τον κορονοϊό, δεν σημαίνει ότι έλυσε όλα του τα προβλήματα. Αρκετοί παίκτες θα έχουν χάσει προπονήσεις και θα είναι σχετικά ανέτοιμοι. Ειδικά για τα πιο απαιτητικά ματς, κόντρα στην ομάδα από τη Βουλγαρία.

Έχει τον τρόπο, όμως, ο Ολυμπιακός. Το έδειξε και απέναντι στη Νέφτσι. Ήταν όπως έπρεπε. Ήταν αυτό που έπρεπε. Ήταν ανώτερος. Και με όλα του τα προβλήματα, επικράτησε. Το ίδιο θα κάνει και τώρα. Θα εμφανίσει και θα καταθέσει την ανωτερότητά του, απέναντι στη Λουντογκόρετς.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ