ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ LiveStreaming: Έφτασε η στιγμή του πρώτου αγώνα της Γ’ προκριματικής φάσης των ομίλων του Champions League. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκη τη Λουντογκόρετς και αυτό που θέλει είναι να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει ένα καλό σκορ ενόψει του επαναληπτικού την άλλη εβδομάδα στη Βουλγαρία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με τη Λουντογκόρετς ανακοίνωσε την εξής αποστολή: Τζολάκης, Βατσλίκ, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Χασάν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ LiveStreaming| «Νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήταν αυτός ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με τη Λουντογκόρετς. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων»:

«Είναι καλή η συνεργασία που είχα με τον Μάρκοβιτς, αλλά έχω καλή συνεργασία και με τον Σωκράτη, τον Σισέ και τον Μπα. Όλοι οι αμυντικοί συνεργαζόμαστε καλά και γι' αυτό έχουμε καλά αποτελέσματα και δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ».

Έχετε εικόνα για τη Λουντογκόρετς; Ποιες είναι οι διαφορές της με τη Νέφτσι;

«Είναι διαφορετικές ομάδες. Βρισκόμαστε στο Champions League και όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Το πώς θα παίξει η Λουντογκόρετς θα σας το εξηγήσει ο προπονητής, αλλά φυσικά και ξέρουμε πώς αγωνίζεται. Το ιδανικό είναι να νικήσουμε χωρίς να δεχτούμε γκολ».

Για αρκετή ώρα είχες το περιβραχιόνιο στον αγώνα με τη Νέφτσι. Αυτό σου δίνει επιπλέον κίνητρο να γίνεις ακόμη καλύτερος;

«Μου κάνει εντύπωση που σας κάνει εντύπωση ότι έπαιξα ως αρχηγός. Ήταν όμως υπερήφανη στιγμή να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα ως αρχηγός. Ήταν τιμητικό. Το γεγονός ότι παίζω στον Ολυμπιακό δίνει από μόνο του κίνητρο».

Έχεις βάλει περισσότερα γκολ στην Ευρώπη από ό,τι στην Ελλάδα. Θα σκοράρεις και αύριο;

«Το πιο σημαντικό είναι να νικήσουμε. Αν βάλω και γκολ θα είμαι πολύ χαρούμενος, αν και η κύρια δουλειά μου είναι η άμυνα».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ LiveStreamingΛινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ