ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο χέρι του η πρόκριση

Στο χέρι του η πρόκριση
Book Small Mobile

Είναι περίεργη η περίοδος που διανύουμε. Ο Ολυμπιακός χτίζεται, με νέα πρόσωπα στην ομάδα και τη δουλειά ακόμη να είναι, σχετικά, στην αρχή της… Ο Θρύλος μπορεί να μην κέρδισε χθες, αλλά έβγαλε εικόνα ανωτερότητας, απέναντι στη Λουντογκόρετς. Την αντίπαλό του, στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ακόμη και σε ματς το οποίο δεν κατάφερε να πάρει, ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι καλύτερος της Λουντογκόρετς. Και δεν έχασε. Η υπόθεση «πρόκριση» είναι ακόμη στο 0-0, λοιπόν. Και από τη στιγμή κατά την οποία ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει, πήρε το ελάχιστο κέρδος, από το ματς. Δεν έχασε, δηλαδή.

Ο διαιτητής του αγώνα έκρινε σε μεγάλο βαθμό το πως οι ομάδες τελείωσαν το ματς. Μία ομάδα, η οποία τις κρίσιμες υπέρ της αποφάσεις, δεν τις πήρε. Και μία ομάδα, η οποία είδε τη σφυρίχτρα να της… χαμογελά και να της… λέει «πάρε δωράκι».

Μαθημένος ο Ολυμπιακός να πρέπει να παλεύει με… θεούς και δαίμονες. Και αγωνιστικά και διαιτητικά, δηλαδή. Έχει κάνει… πολλή προπόνηση, εδώ στην Ελλάδα της «εξυγίανσης». Και «το έχει» το θέμα… Ευχή όλων είναι ότι στη Βουλγαρία, κατά τη ρεβάνς, ο Ολυμπιακός θα τύχει καλύτερης μεταχείρισης, από τον διαιτητή. Σε αντίθεση με τον Μάντεν, ο οποίος έπαιξε… αντι-έδρα. Φουλ.

Όπως και να ‘χει, η πρόκριση παραμένει στο χέρι του. Ξεκάθαρα. Ο Ολυμπιακός έδειξε πως ακόμη και σε ματς, τα οποία «δεν του πάνε», έχει τον τρόπο να βρει αυτό που ψάχνει. Το να σταθεί όρθιος δηλαδή και να συνεχίσει να διεκδικεί την πρόκρισή του, στα πλέι οφ του Champions League.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ