ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παλεύει να τελειώσει άμεσα το θέμα Λόπες! (videos)

Παλεύει να τελειώσει άμεσα το θέμα Λόπες! (videos)
Book Small Mobile

Την ώρα που οι απέναντι μας λένε για τα… οικονομικά του Θρύλου και για το τι έκανε ο Μαρινάκης, ως Διοίκηση του Ολυμπιακού, η ομάδα του Πειραιά συνεχίζει να ενισχύεται! Αγνοώντας την προπαγάνδα και κρατώντας την προσοχή του μόνο στην ομάδα του και στο πως εκείνη θα γίνει καλύτερη, ο Ολυμπιακός προχωρά τις μεταγραφικές του υποθέσεις και ετοιμάζεται να κλείσει τον Ρόνι Λόπες!

Πληροφορίες από την Ισπανία και την Πορτογαλία, οι οποίες δεν επιβεβαιώνονται από τον Ολυμπιακό, αλλά σιγά-σιγά αρχίζουν να κάνουν «γκελ» και στην Ελλάδα, αναφέρουν ότι ο Θρύλος έκλεισε το deal για να έρθει ο Λόπες στη χώρα μας!

Μιλάμε για δανεισμό, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, κοντά στα 10 εκ. ευρώ. Οψιόν η οποία δεν θα είναι υποχρεωτική, αλλά για την ενεργοποίηση της οποίας ο Θρύλος θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό. Μικρή σημασία έχει αυτό και ξέρουμε άπαντες καλά πως μόνο ο Ολυμπιακός κάνει μεγάλες μεταγραφές πλέον, στην Ελλάδα. Οι άλλοι… απλώς κοιτούν.

Σε ό,τι αφορά το θέμα Λόπες τώρα, αυτό που διαφαίνεται είναι η άμεση άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα. Αυτό για να προλάβει ο Θρύλος να τον κάνει δικό του και επίσημα και να τον δηλώσει στη λίστα για τα play offs του Europa League. Ο Μαρτίνς θα χρειαστεί την ποιότητα του Λόπες, ο οποίος θυμίζουμε ότι έχει κάνει πλήρη προετοιμασία με τη Σεβίλλη.

Είπαμε, από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται ακόμη το θέμα. Αλλά όλα δείχνουν ότι σύντομα θα έχουμε τα ευχάριστα και οι «παπαγάλοι» θα καταπιούν για ακόμη μια φορά τη γλώσσα τους…

Ας θυμηθούμε τον Ρόνι Λόπες σε δράση…

 

 

 

** Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό του Ρόνι Λόπες στο Facebook.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ