ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και οι Πορτογάλοι για Σεμέδο και Γουλβς! (photo)

Και οι Πορτογάλοι για Σεμέδο και Γουλβς! (photo)
Book Small Mobile

Μοιάζει δεδομένο ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Μοιάζει δεδομένο ότι την αγωνιστική περίοδο που ήδη έχουμε αρχίσει, δειλά-δειλά να διανύουμε, ο Ρούμπεν Σεμέδο θα φορά τη φανέλα άλλης ομάδας. Και ίσως αγγλικής. Και ίσως της Γουλβς. Ειδικά από τη στιγμή κατά την οποία η Mais Futebol αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Ολυμπιακός μιλά με την ομάδα του Γουλβερχάμπτον, για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Mais Futebol, η Γουλβς φέρεται να συζητάει ένα ποσό της τάξεως των 10-12 εκ. ευρώ. Το ρεπορτάζ που έρχεται από την πατρίδα του Σεμέδο αναφέρει πως οι επαφές είναι προχωρημένες και πως απομένουν λεπτομέρειες, για να ολοκληρωθεί…

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη πλευρά, συζητά για να βρει τον αντικαταστάτη του Σεμέδο, προκειμένου να γεμίσει με ποιότητα τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Το όνομα του Μανωλά «παίζει» πολύ έντονα, από την Ιταλία, αλλά οι Πειραιώτες έχουν τονίσει με κάθε τρόπο, ότι αυτή η υπόθεση «δεν μπορεί να προχωρήσει».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ