ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να χαιρόμαστε και λίγο μία-μία τις μεταγραφές

Να χαιρόμαστε και λίγο μία-μία τις μεταγραφές
Book Small Mobile

Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Έχουν κοπεί τα αεροδρόμια, οι μεγάλες υποδοχές… Ακόμη και για παίκτες που έρχονται στον Ολυμπιακό και το αξίζουν… Δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Δεν το επιτρέπει ο καιρός, η εποχή. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να… ξεχνάμε να χαιρόμαστε τις μεταγραφές που γίνονται…

Καλό είναι να έχουμε απαιτήσεις από την ομάδα. Η ίδια μας έχει δώσει το δικαίωμα. Αλλά να μην ξεχνάμε να χαιρόμαστε και αυτά που ήδη κάνει, έτσι; Αυτά που ήδη πετυχαίνει. Είτε σε θέμα στόχων, τίτλων, διακρίσεων. Είτε σε θέμα μεταγραφών.

Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα, η οποία κάνει πραγματικά καλές, δυνατές, ακριβές μεταγραφές. Ποια άλλη ομάδα φέρνει Ρόνι Λόπες; Ποια άλλη ομάδα παίρνει τον καλύτερο τερματοφύλακα του Euro; Ποια άλλη ομάδα φέρνει Ονιεκουρού, με τόσα εκατομμύρια να πέφτουν στο τραπέζι; Καμία. ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός… Μόνο ο Θρύλος κινείται σε τόσο υψηλά επίπεδο, στο μεταγραφικό παζάρι. Και κάνει την -ήδη εξαιρετική- ομάδα του, καλύτερη!

Η ουσία των γραφομένων μας είναι η εξής: Να χαιρόμαστε πρώτα αυτά που η ομάδα ήδη έχει κάνει. Να χαιρόμαστε αυτά τα οποία η ομάδα ανακοινώνει! Τις μεταγραφές που ήδη έχουν γίνει και έχουν ήδη δυναμώσει (στη θεωρία μέχρι στιγμής και περιμένουμε και πράξεις) το ρόστερ του Μαρτίνς. Και στη συνέχεια να προχωράμε και στα παρακάτω.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δουλεύει την ομάδα του. Να ψάχνει παίκτες για να την κάνει ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. Αλλά χρειάζεται υπομονή, για να βρεθούν οι πραγματικά καλοί παίκτες, οι οποίοι αξίζουν στον Θρύλο…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ