ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σοβαρά και Ολυμπιακά και στη Σλοβακία

Σοβαρά και Ολυμπιακά και στη Σλοβακία

Το 3-0, σκορ με το οποίο ο Ολυμπιακός επικράτησε της Σλόβαν, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα play off, για την είσοδο στους ομίλους του Europa League, του δίνει ένα σαφές προβάδισμα, για να πανηγυρίσει την πρόκριση. Αλλά δεν αρκεί. Σαφώς δεν αρκεί.

Και στον Ολυμπιακό γνωρίζουν καλά πόσο εύθραυστο μπορεί να είναι ένα σκορ, σε διπλό αγώνα νοκ-άουτ. Και πως μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν άρδην, εις βάρος μίας ομάδας. Προσέχουν για να έχουν, λοιπόν. Και πηγαίνουν στη Σλοβακία (σήμερα κιόλας) για να ΝΙΚΗΣΟΥΝ.

Ναι. Για να νικήσουν. Όχι απλώς για να παραστούν, να πάρουν ένα σκορ πρόκρισης, ακόμη και αν αυτό είναι με ήττα και να φύγουν. Στον Ολυμπιακό δεν έχουν μάθει να λειτουργούν έτσι. Έχουν μάθει, αντιθέτως, να παλεύουν ΠΑΝΤΑ για τη νίκη. Αυτό πρέπει να κάνουν και το βράδυ της Πέμπτης. Αδιαπραγμάτευτα. Αυτό ζητάει καθημερινά ο Μαρτίνς, από τους ποδοσφαιριστές του. Με αυτή τη νοοτροπία «μπολιάζεται» η ομάδα, ενόψει της ρεβάνς.

Στη Σλόβαν δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ να χάσουν. Και ξέρουν καλά πως με ένα γκολ θα πάρουν ψυχολογία και θα… κλονίσουν εκείνη του Ολυμπιακού. Σε αυτό ποντάρουν. Και αυτό ακριβώς δεν θέλει να συμβεί, ο Μαρτίνς. Θέλει ο Ολυμπιακός να βγάλει τουλάχιστον το ημίχρονο, με μηδέν παθητικό, ή και με γκολ υπέρ. Και να αναγκάσει έτσι τη Σλόβαν να βγει ακόμη περισσότερο μπροστά, αφήνοντας χώρους…

Όπως και να ‘χει, η ουσία είναι ΜΙΑ: Σοβαρά και Ολυμπιακά και στη Σλοβακία. Δεν κάνει εκπτώσεις ο Θρύλος. Πάει στη Σλοβακία για να νικήσει ΞΑΝΑ τη Σλόβαν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ