ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλεγκ: «Μόνο το 50%!»

Όλεγκ: «Μόνο το 50%!»
Book Small Mobile

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του άλλον ένα αγώνα, για να τελειώσει τη δουλειά και να προκριθεί στους ομίλους του Europa League. Τη ρεβάνς απέναντι στη Σλόβαν, το βράδυ της Πέμπης. Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ τόνισε πως μόνο η μισή δουλειά έγινε, στο Καραϊσκάκη. Ο Μολδαβός αριστερός μπακ έδωσε το στίγμα για τη ρεβάνς στην Μπρατισλάβα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει χαλάρωση. Έχει ολοκληρωθεί μόνο το 50% της δουλειάς μας. Τα πήγαμε καλά, αλλά έχουμε ακόμη το 50% της δουλειάς μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε καλοί και σοβαροί, για να τελειώσουμε τη δουλειά, όπως πρέπει.

Νομίζω πως όλοι οι νέοι παίκτες ήρθαν εδώ για να αυξήσουν την ποιότητα της ομάδας μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Νομίζω ότι δεν είναι κάτι ευχάριστο, κάτι θετικό, που δεν άρχισε το πρωτάθλημα. Σίγουρα θα θέλαμε να έχει αρχίσει το πρωτάθλημα. Αλλά δεν μπορούμε το ελέγξουμε αυτό. Εμείς κοιτάζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και όλα όσα δεν μπορούμε να ελέγξουμε, τα αφήνουμε εκτός προπονητικού κέντρου.

Δεν με επηρεάζει και δεν σκέφτομαι ούτε τον ανταγωνισμό στη θέση μου, αν έρθει νέος παίκτης, ούτε και το γεγονός ότι είμαι αυτή τη στιγμή ο μόνος αριστερός μπακ. Κοιτάζω συνεχώς να δουλεύω. Καλά και σκληρά, για να βοηθάω την ομάδα μου.

Όλες οι ομάδες που παίζουν στα προκριματικά της UEFA είναι δυνατές και η κάθε μία από αυτές προσπαθεί, μέσα στο γήπεδό της, να κάνει το καλύτερο δυνατό, για να προκρίνεται».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ