ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γεμάτη μέρα και μεταγραφικά!

Γεμάτη μέρα και μεταγραφικά!
Book Small Mobile

Ο Θρύλος δεν μένει καθόλου στάσιμος. Προχωράει τις μεταγραφικές του υποθέσεις. Μία εξ αυτών είναι ο Μίχαλ Καρμπόβνικ, ο οποίος έχει έρθει ήδη στην Ελλάδα, για να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού! Ο νεαρός αριστερός μπακ, ο οποίος έρχεται από την Αγγλία και την Μπράιτον, να παίξει για έναν χρόνο, ως δανεικός, με οψιόν αγοράς, για το επόμενο καλοκαίρι. Ο Θρύλος ενισχύει το αριστερό άκρο της άμυνας, με μία πολύ ποιοτική προσθήκη, με έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος εκτός από το ότι έρχεται για να παίξει άμεσα, έχει και τρομερή προοπτική βελτίωσης και ανόδου της χρηματιστηριακής του αξίας.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κινείται σε όλα τα μέτωπα και να σκανάρει την αγορά, για όλες τις καλές περιπτώσεις παικτών, οι οποίες κυκλοφορούν. Ανεξαρτήτως θέσης. Σε αυτό το επίπεδο εντάσσεται και η μεταγραφή του Κανέ, από τη Νέφτσι Μπακού. Ο νεαρός μέσος από τη Γουινέα, ο οποίος εντυπωσίασε με τα ποδοσφαιρικά του προσόντα, στις «μάχες» του Θρύλου, με τη Νέφτσι, έρχεται στον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα μείνει κιόλας. Αυτό γιατί ο Ολυμπιακός έχει θέμα με τις θέσεις ξένων. Αυτό σημαίνει ότι ο Κανέ μπορεί να αποκτηθεί και να παραχωρηθεί δανεικός.

Όπως και να ‘χει, ο Θρύλος συνεχίζει να κάνει κινήσεις, για τη βελτίωση του ρόστερ του, τώρα και στο μέλλον. Κινήσεις με ποιότητα για το «σήμερα» και με προοπτική για το «αύριο».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ