ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έφερε Κινκουέ ο Θρύλος

Έφερε Κινκουέ ο Θρύλος
Book Small Mobile

Προχωράει και τελειώνει άμεσα, με τη μεταγραφή του νεαρού Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ, ο Ολυμπιακός! Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος προέρχεται από την Ίντερ, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες κυκλοφορούν σήμερα, ήδη στη χώρα μας. Ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα, όπως κάνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, νεαρών και πολύ ταλαντούχων παικτών, τους οποίους θέλει να κλείσει. Και έφερε στην Ελλάδα τον Κινκουέ, ο οποίος έρχεται για να αποτελέσει άλλη μία λύση, στα χέρια του Μαρτίνς, για το σήμερα, αλλά και μία δυνατή επένδυση, για το αύριο.

Ο Κινκουέ έρχεται να τελειώσει με το διαδικαστικό σκέλος της μεταγραφής του και να αποτελέσει το νεότερο απόκτημα του Θρύλου. Ο 19χρονος σέντερ μπακ είναι… θηριώδης, 1,95μ. και έχει τρομερά σωματικά προσόντα. Είναι, παρά το ύψος του, ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ο Ολυμπιακός τον αποκτά ξέροντας ότι και θα πάρε πράγματα τώρα, αλλά και θα έχει αύριο-μεθαύριο, μία καλή πιθανότητα να τον βγάλει στην αγορά και να πάρει καλά χρήματα, παραχωρώντας τον με μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Όπως γίνεται σαφές και με περιπτώσεις παικτών, οι οποίες δεν βλέπουν εύκολα το φως της δημοσιότητας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ