ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Μάχη» και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών

«Μάχη» και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών

Η υπόθεση Γκιλμπέρ, όπως σας αναφέραμε και από χθες ακόμη, είναι δύσκολη. Ο Θρύλος θέλει να ενισχύσει το δεξιό άκρο της άμυνας του, με τον έμπειρο Γάλλο και εξαιρετικό δεξιό μπακ, αλλά αυτό μόνο εύκολο δεν είναι. Η δεδομένη επιθυμία του Φρεντερίκ Γκιλμπέρ, να δώσει προτεραιότητα στην επιστροφή του, στην πατρίδα του, δυσκολεύει το θέμα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πάντως προσπαθεί να πείσει τον παίκτη να βάλει την υπογραφή του, στο συμβόλαιο, το οποίο του προτείνει, για να έρθει εδώ, ως δανεικός για έναν χρόνο.

Δεν είναι μόνο η υπόθεση Γκιλμπέρ, την οποία ο Ολυμπιακός παλεύει. Εναλλακτικές υπάρχουν και είναι διαθέσιμες, αλλά ο Θρύλος θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του, για να φέρει στην Ελλάδα τον Γκιλμπέρ. Μία κίνηση, η οποία θα μπορούσε να ανεβάσει επίπεδο τη δεξιά πτέρυγα του Θρύλου.

Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών έχει πάντοτε σασπένς. Και γενικά, αλλά και ειδικά για τον Ολυμπιακό. Ο οποίος κοιτάζει πάντοτε, την τελευταία ημέρα, να βάλει ένα… κερασάκι και να μην αφήσει την τούρτα… έτσι. Το ίδιο προσπαθεί να κάνει και τώρα. Και όχι φυσικά για τις εντυπώσεις, αλλά για την ουσία. Ο Μαρτίνς έχει ζητήσει επιτακτικά ένα δεξί μπακ και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει θετικά και αυτό το θέμα. Θα έχουμε μία ενδιαφέρουσα ημέρα και αναμένουμε… εξελίξεις!

** Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του ποδοσφαιριστή, στο Facebook.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ