ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέστρεψε ο κόσμος και αμέσως «κλείνει» θέση!

Επέστρεψε ο κόσμος και αμέσως «κλείνει» θέση!
Book Small Mobile

Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι καλοκαιρινές διακοπές των περισσότερων λαμβάνουν τέλος με την είσοδο του Σεπτεμβρίου. Για αυτό άλλωστε και κάθε χρόνο μετά το 15Αυγουστο υπάρχει αρκετή κίνηση στην επιστροφή του κόσμου σε δρόμους, λιμάνια και αεροδρόμια.

Φέτος όμως είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα!

Διότι τα γήπεδα έχουν ανοίξει μετά την πανδημία του κορονοϊού και ο κόσμος το πρώτο πράγμα που κάνει όπως φαίνεται από την κίνηση των τελευταίων ημερών, είναι να κλείσει θέση στο Καραϊσκάκη για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Υπάρχει έντονη κινητικότητα τις τελευταίες ημέρες στα εισιτήρια διαρκείας και μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως ήδη έχουν αρχίσει να τελειώνουν τα εισιτήρια στις θύρες!

Εξαντλήθηκαν τα διαρκείας στη Θύρα 19, ενώ ελάχιστες θέσεις έχουν απομείνει σε τρεις ακόμα θύρες και συγκεκριμένα στην 9, την 11 και τη 17.

Με αυτούς τους ρυθμούς αναμένεται ότι σύντομα θα «γεμίσουν» και αυτές οι θύρες από τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι κλείνουν μόνιμη θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο κόσμος θα είναι δυναμικά τη φετινή σεζόν στο πλευρό του Θρύλου και θα αποτελέσει ξανά τον... 12ο παίκτη, τον οποίο τόσο είχε στερηθεί η ομάδα του Μαρτίνς, ελέω πανδημίας.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται καθημερινά με τους γνωστούς τρόπους, ηλεκτρονικά και από το Καραϊσκάκη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ