ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι καλοί παίκτες πάντα «χωράνε»

Οι καλοί παίκτες πάντα «χωράνε»

Είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει διαρκώς να βελτιώνεται. Είναι, άλλωστε, μια ομάδα, η οποία θέλει να πηγαίνει διαρκώς προς τα επάνω. Να συνεχίσει να έχει διαρκή ανοδική πορεία και να στοχεύει πάντοτε σε υψηλούς στόχους. Για να συμβεί αυτό, η ομάδα χρειάζεται να προσθέτει στο δυναμικό της, διαρκώς, καλύτερους ποδοσφαιριστές. Και όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα. Είναι δεδομένο ότι όταν η ποιότητα «ξεχειλίζει», η ομάδα μπορεί να βγάζει περισσότερους… άσους από το «μανίκι» της, σε κάθε περίπτωση.

Η κουβέντα γίνεται λόγω της εμπλοκής του Ολυμπιακού, ξανά με τα ονόματα των Σιόβα και Ροντρίγκες. Οι δύο ποδοσφαιριστές μπορούν να δώσουν πολλά στην ομάδα, με την επιστροφή του Έλληνα σέντερ μπακ στον Θρύλο και του Γκάρι στην Ελλάδα, για τον Θρύλο, να είναι ικανή να ανεβάσει και άλλο επίπεδο την ομάδα του Μαρτίνς.

Και η κουβέντα για την «πληρότητα» στα στόπερ, στα εξτρέμ, ή οπουδήποτε αλλού, είναι άτοπη. Σαφώς και ο Ολυμπιακός είναι πλήρης, σε εξτρέμ. Και σε στόπερ. Και σε χαφ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι καλοί παίκτες δεν χωράνε στην ομάδα. Όλοι οι καλοί παίκτες χωράνε, πάντοτε, σε κάθε ομάδα. Και όποιος επιμένει στο αντίθετο, μάλλον δεν ξέρει πως λειτουργούν οι ομάδες…

Είναι σαφές πως αν ο Ολυμπιακός βρει τον τρόπο να πάρει Ροντρίγκες και Σιόβα, θα το κάνει. Δίχως σκέψη. Η Διοίκηση του Ολυμπιακού είναι πάντα εκεί, για να δώσει έξτρα λύσεις στον Μαρτίνς. Και το κάνει με τρόπο εκκωφαντικό. Δυναμώνει διαρκώς την ομάδα. Αυτό κοιτάζει να κάνει και τώρα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ