ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: «Ανάσα και αυτοπεποίθηση»

Μαρτίνς: «Ανάσα και αυτοπεποίθηση»
Book Small Mobile

Ο Θρύλος έκανε όπως έπρεπε τη δουλειά του, παίρνοντας «κεφάλι» στον Δ’ όμιλο του Europa League. Μετά τη νίκη επί της Αντβέρπ, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επικεντρώνεται στη Λαμία. Ματς για το πρωτάθλημα, το οποίο πλησιάζει.

Μιλώντας στη Nova, ο Πέδρο Μαρτίνς τοποθετήθηκε:

Για τη νίκη με την Αντβέρπ και τη συνέχεια: «Είναι από τα παιχνίδια τα πολύ σημαντικά όταν τα κερδίζουμε. Πρώτον διότι μας δίνουν ανάσα. Μας δίνουν αυτοπεποίθηση, μας κάνουν να εξελισσόμαστε αλλά και να μεγαλώνουμε ως ομάδα αλλά και ο καθένας ξεχωριστά. Επομένως έχουμε αποκομίσει πολλά πράγματα από αυτό το παιχνίδι και είμαστε ικανοποιημένοι που κερδίσαμε».

Για την αλλαγή του Εμβιλά και εάν είχε πρόβλημα: «Είχε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι του. Εκείνη τη στιγμή αποφασίσαμε πως ίσως έπρεπε να βγει. Η ομάδα ίσως εκείνη τη στιγμή διαισθάνθηκε το πρόβλημα. Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε. Όλο αυτό έφερε μία αναστάτωση στην ομάδα και χάθηκε η συγκέντρωση. Ωστόσο έχουμε μία μέρα να εκτιμηθεί η κατάστασή του και ελπίζουμε να αποδειχθεί πως θα είναι εντελώς καλά».

Για τον Μασούρα και την ετοιμότητά του: «Ο Γιώργος είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Έχουμε βασιστεί πάνω του πολλές φορές. Η συνεισφορά του στο παιχνίδι μας είναι μεγάλη. Έχει το γκολ. Για εξτρέμ έχει όμορφα γκολ και τον περιμένουμε να γυρίσει. Είναι τελείως καλά για το πρόβλημα που είχε απλώς περιμένουμε να δούμε για την φυσική του κατάσταση και κάποιες αμφιβολίες που έχουμε».

Για το ενδεχόμενο άλλης προσθήκης: «Δεν ξέρω» (με χαμόγελο).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ