ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μύρισε… μπλόκο στην Τρίπολη!

Μύρισε… μπλόκο στην Τρίπολη!

Επιλογές «εξυγιαντικές» από τον Κλάτενμπεργκ, για το ματς του Θρύλου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Καραντώνης και Κουμπαράκης έχουν αδικήσει τον Ολυμπιακό στο παρελθόν και οι Πειραιώτες έχουν αντιμετωπίσει λανθασμένες αποφάσεις και λανθασμένους χειρισμούς στο VAR.

Η τελευταία φορά που ο Καραντώνης σφύριξε ματς του Ολυμπιακού ήταν για την 25η αγωνιστική της προηγούμενης σεζόν (2020-21). Πιο συγκεκριμένα, διαιτήτευσε Ολυμπιακός-Λαμία 3-0 και έμεινε μετεξεταστέος στον πειθαρχικό έλεγχο. Φαίνεται πως χαλάρωσε στη επανάληψη, με αποτέλεσμα να μην εφαρμόσει τον κανονισμό.

Δυο φορές, στο 46' για φάουλ στον Βαλμπουενά και στο 71' για ριψοκίνδυνο παιχνίδι, έπρεπε να δείξει κίτρινη στον Παλαβαντισβίλι της Λαμίας. Όμως, στο 73' έβγαλε αμέσως κίτρινη στον Μπρούμα για το πρώτο φάουλ που έκανε στο παιχνίδι. Ήταν η πρώτη κίτρινη στον αγώνα καθώς αυτή στον Βασιλακάκη την έδειξε στο 90'.

Ακόμη, στο 90', κακώς, σφύριξε φάουλ σε δήθεν χέρι του Μασούρα. Σήκωσαν τα χέρια τους οι παίκτες της Λαμίας, «τσίμπησε» ο Καραντώνης καθώς το ριπλέι δεν τον δικαίωσε.

Επίσης, στον Μπιάρνασον που έκανε το φάουλ στον Φορτούνη στο 3', που άφησε πλεονέκτημα, τι απέγινε η κάρτα; Χώρια που δεν του βγήκε τον πλεονέκτημα καθώς η φάση εξελίχθηκε σε σουτ του Πίτι προς την εστία του Σα.

Στον προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός-Αρης 2-1, πάλι για την προηγούμενη σεζόν, έκανε και πάλι λάθη.  Στο 39' η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σάσα, όμως ο Καραντώνης , όπως και ο VAR (Τζοβάρας), το θεώρησε ακούσιο επειδή μετά το σουτ του Χολέμπας πρώτα χτύπησε στο πόδι του παίκτη του Αρη.

Για την ίδια σεζόν (2020-21), στο ματς της 16ης αγωνιστικής της Super League Παναιτωλικός –Ολυμπιακός 1-2 να τα πήγε καλά, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για το ματς της 4ης Αγωνιστικής ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακού 1-1. Σε αυτό το παιχνίδι ο Καραντώνης ήταν διαιτητής και δεν πήγε στο VAR για να δει, άσχετα με την απόφαση των Κοτσάνη (Δράμας), Απτόσογλου (Αθηνών), ότι το δήθεν οφσάιντ του Ελ Αραμπί στο 92' ήταν ...ανακάλυψη, με αποτέλεσμα να μη μετρήσει το γκολ του Χασάν.

Γιατί να οριστεί ο Κουμπαράκης (Κυκλάδων) σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα σε ματς του Ολυμπιακού; Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν VAR του Διαμαντόπουλου στο Λαμία-Ολυμπιακός 1-2, για τη δεύτερη αγωνιστική (σ.σ. δηλαδή την περασμένη Κυριακή) και ο Ολυμπιακός είχε παράπονα επειδή, δεν καταλόγισαν πέναλτι υπέρ του Τικίνιο, σε ανατροπή από τον Μαζουλουξή στο 58', με την ευθύνη να βαραίνει τον Κουμπαράκη.

Ο Κουμπαράκης την περασμένη Τετάρτη (22/9) σφύριξε Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-2 και στο ημίχρονο ανάγκασε τον Αναστασίου να φύγει από τον πάγκο για τα αποδυτήρια, όταν μπροστά του έδωσε ανάποδο πλάγιο άουτ (υπέρ του ΠΑΟΚ). Ο ρέφερι της ΕΠΣ Κυκλάδων αποδοκιμάστηκε από τους Αγρινιώτες, παράλληλα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας, με δήλωσή του, χαρακτήρισε «πονηρά τα σφυρίγματά του». Το μεγάλο λάθος του Κουμπαράκη έγινε στο 88', όταν αντί για πέναλτι στον Καρέλη, τον οποίο ανέτρεψε ο Βαρέλα, έδωσε επιθετικό φάουλ!

Μετά από ματς του ΠΑΟΚ, ο Κουμπαράκης όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε αλλά μπήκε στον Ολυμπιακό τον οποίο αδίκησε στη Λαμία;

Βοηθοί του Καραντώνη στο Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός οι Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας) και τέταρτος ο Τσέτσιλας (Γρεβενών). Βοηθός του Κουμπαράκη στο VAR θα είναι ο Νικολακάκης (Λασιθίου). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αθηναίος Τριτσώνης! Τρομερό και αυτό!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ