ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να δείξει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και στην Τρίπολη!

Να δείξει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και στην Τρίπολη!
Book Small Mobile

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει για την Τρίπολη, για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα και το κυριότερο ζητούμενο είναι να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση, αντίστοιχη αυτής με τον Απόλλωνα και όχι με της Λαμίας.

Είμαστε ακόμη στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όμως μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει μοναδικό στόχο και υποχρέωση την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα πρέπει να εδραιωθεί στην πρώτη θέση από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές. Σημαντικό ρόλο στην κορυφή διαδραματίζει η περιφέρεια. Τα εκτός έδρας παιχνίδια στην επαρχία, με ομάδες οι οποίες ζουν για να κόψουν βαθμούς από τους μεγάλους, και δη από τον Ολυμπιακό.

Το πρώτο του εκτός έδρας στην επαρχία ήταν επιτυχές σαν αποτέλεσμα, καθώς επικράτησε με 2-1 της Λαμίας, όμως ο Ολυμπιακός παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο το οποίο θα πρέπει να αποφύγει με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς πρόκειται για μια πολύ σοβαρή ομάδα με δυνατή έδρα. Στην Λαμία ο Ολυμπιακός έδωσε δικαιώματα και χώρο στους γηπεδούχους και κινδύνεψε μέχρι και με ισοφάριση μετά το 1-2 του Καραμάνου. Σημάδια τα οποία πρέπει να εξαλειφθούν, με πρώτο που το λέει, τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να καθαρίσει το ματς στην Τρίπολη, δείχνοντας καλή εικόνα και ας είναι τα αποτελέσματα αυτά που μετράνε. Ο Ολυμπιακός πάει με φόρα από το 4-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης και πρέπει να δείξει πως το ματς αυτό αποτέλεσε την αρχή για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Μη ξεχνάμε πως ο Αστέρας ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 0-1, με γκολ από την άσπρη βούλα. Πρόκεται για μια επικίνδυνη ομάδα, την οποία για να κερδίσει ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παλέψει και να είναι προσηλωμένος από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Χ.Δ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ