ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ‘αιώνιο’ ντέρμπι!

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ‘αιώνιο’ ντέρμπι!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την κυκλοφορία και την διάθεση των εισιτηρίων για την 5η αγωνιστική της Superleague Interwetten στο Γ.Καραϊσκάκης, κόντρα στον αιώνιο… πελάτη, εεε! Στον αιώνιο… αντίπαλο εννοούμε, Παναθηναϊκό.

Ο Θρύλος έχει μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών με σκοπό να εδραιωθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να δείξει και πάλι, ποιος είναι το αφεντικό σε αυτήν την αιώνια αντιπαλότητα.

Η ομάδα δείχνει να βρίσκει ρυθμό και είναι έτοιμη να δώσει συνέχεια στο αήττητο εντός έδρας σερί με τον Παναθηναϊκό, καθώς μετράει 4 συνεχόμενες νίκες, ενώ είναι αήττητος στο Γ. Καραϊσκάκης για 9 συνεχόμενα παιχνίδια, με απολογισμό 7-2-0 και σύνολο γκολ 17-4.

Ο λαός του Θρύλου ξέρει τι πρέπει να κάνει και θα εξαντλήσει τα μαγικά χαρτάκια, ώστε να είναι στο πλευρό της ομάδας και να υποτάξει τον αιώνιο αντίπαλο. Ο λαός του Θρύλου ήταν ΠΑΡΩΝ εκεί που του το απαγορεύσανε (Λαμία, Τρίπολη) και αναμένεται να μετατρέψει για μία ακόμη φορά σε καμίνι το «Γ. Καραϊσκάκης» και να δημιουργήσει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα ώστε να στηρίξει την ομάδα και να την βοηθήσει να φτάσει στην νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Superleague Interwetten απέναντι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Κυριακή 03/10 και ώρα 20:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια διατίθενται μέσω Internet (www.olympiacos.org) από τη Δευτέρα 27/9 στις 15:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Για αγορά εισιτηρίων από τα εκδοτήρια, θα διατίθενται από την Τρίτη 28/9 έως Παρασκευή 1/10 (10:00 – 18:00) και το Σάββατο 2/9 (10:00 – 16:00) με τους γνωστούς τρόπους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Την ημέρα του αγώνα αγορές εισιτηρίων θα γίνονται μόνο μέσω ιντερνέτ ενώ τα εκδοτήρια για αγορά εισιτηρίων θα είναι κλειστά.

Απαραίτητη προϋπόθεση για αγορά έως 4 εισιτηρίων είναι να έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού)  ή πιστοποιητικά νόσησης covid-19.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20€, 25€, 30€, 40€, 50€, 60€, 150€ (VIP), 220€ (VVIP)

  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων ή καρτών διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή την άδεια παραμονής), καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου.
  • Η βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ενήλικες δεν θα γίνεται αποδεκτή.
  • Αναφορικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
  • Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 13 έως 17 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.
  • Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου (security) θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια / κάρτες διαρκείας πριν από την είσοδο των θυρών.
  • Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας που θα καλύπτει στόμα και μύτη τόσο κατά την άφιξή στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.
  • Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
  • Προτρέπουμε τους θεατές να έχουν προσέλθει στο γήπεδο το αργότερο έως 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.
  • Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.
  • Μετά το τέλος του αγώνα, η αποχώρηση από το γήπεδο θα γίνεται σταδιακά.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).
Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet(www.olympiacossfp.gr)

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ