ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΠΑΟ, κατέβα στο λιμάνι! (photo)

ΠΑΟ, κατέβα στο λιμάνι! (photo)

Εμείς θα περιμένουμε. Θα μετράμε αντίστροφα τις ώρες, τα λεπτά! Το ίδιο να κάνει και ο ΠΑΟ! Να έρθει και να μη μετράει την ώρα… Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 20:30 τον Παναθηναϊκό, στο μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. Το μόνο πραγματικό ντέρμπι, το οποίο ακόμη και τώρα, απομένει για τη Σούπερ Λιγκ. Όλα τα άλλα παραμένουν… «να ‘χαμε, να λέγαμε», μπροστά του. Μπροστά στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ΤΙΠΟΤΑ δεν υπάρχει!

Με αυτή την «τρέλα», οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς καλούνται απόψε να καταφέρουν να κάνουν αυτό το οποίο προσδοκά ο κόσμος του Ολυμπιακού. Να πάρει τη νίκη, με καλό σκορ, να «πατήσει» τον καλό «πελάτη» και να του δείξει τι σημαίνει Πειραιάς, Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός! Η διαφορά ανάμεσα στον Θρύλο και τον ΠΑΟ είναι τεράστια και η ομάδα του Μαρτίνς οφείλει να το δείξει ΚΑΙ σήμερα.

Στα χαρτιά υπάρχει φαβορί. Στη θεωρία υπάρχει ήδη νικητής. Αλλά στην πράξη δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα πως θα πάει ένα ντέρμπι. Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του οφείλουν πάντοτε να το έχουν στο μυαλό τους, αυτό. Και να λειτουργήσουν ανάλογα. Να λειτουργήσουν σαν να παίζουν με μια ομάδα ισοδύναμη. Και ας μην είναι έτσι… Ο κόσμος θα είναι εκεί, θα φροντίσει το γήπεδο να… γείρει. Θα κάνει το δικό του έργο, με τη φωνή, το πάθος, το τραγούδι… Όπως πρέπει…

ΠΑΜΕ!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ