ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξεφτίλισμα της ΕΠΟ, δικαιώθηκε ο Κούγιας!

Ξεφτίλισμα της ΕΠΟ, δικαιώθηκε ο Κούγιας!

Δικαιώθηκε ο Αλέξης Κούγιας και η ΑΕΛ για την προσφυγή που είχε κάνει αναφορικά με τις μεταγραφές των ομάδων οι οποίες ανέβηκαν από τη Football League στη Super League 2. Κάτι το οποίο σημαίνει πως κανείς δεν γνωρίζει πως θα εξελιχθεί ξανά το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και όλα αυτά λίγη ώρα μετά την κλήρωση της διοργάνωσης!

Με την ΕΠΟ για μία ακόμη φορά να ξεφτιλίζεται, μετά από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την παρακάτω απόφαση.

Δέχτηκε, κατά πλειοψηφία εν μέρει, την προσφυγή της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ» κατά του τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο.)».

Ακυρώνει την από 14.09.2021 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων (Θέμα 1ο) του καθού τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο.)» αναφορικά με την «Απόφαση επί των διαβιβασθέντων από την Super League 2 αιτημάτων ΠΑΕ προερχομένων από την Football League αναφορικά με την επιβολή των ποινών μη αδειοδότησής τους», όπως ειδικότερα το περιεχόμενο αυτής (απόφασης) αναφέρεται στο αιτιολογικό».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ