ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βλέπουν άπαντες τι «παίζεται»

Βλέπουν άπαντες τι «παίζεται»

Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Βλέπει, κρίνει, κατανοεί. Απλά τα πράγματα. Κεκλεισμένων των θυρών και 13.000 ευρώ πρόστιμο, σημαίνει απλά, «μπλοκ» στην αντίδραση του Ολυμπιακού. Για 2.000€ πρόστιμο, 13.000€ αντί για 15.000€ (μιλάμε για ένα πρόστιμο που θα μπορούσε να είναι και… 100.000€!!) το πρωτοβάθμιο της Σούπερ Λιγκ δυσχεραίνει το έργο του Ολυμπιακού να αντιδράσει στην απόφαση που του στερεί την παρουσία κόσμου, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Δεν είναι σκάνδαλο, δηλαδή, μόνο η απόφαση για μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και το ότι το πρόστιμο είναι… τόσο, όσο. Όχι παραπάνω. Μιλάμε για σκάνδαλο από όπου και να το πιάσεις, δηλαδή. Όταν άλλες ομάδες καλούνταν να πληρώσουν μεγάλα πρόστιμα και τα γήπεδά τους δεν έκλειναν, ο Ολυμπιακός καλείται να παίξει ένα ντέρμπι χωρίς κόσμο και… ψίχουλα… Ωραίο ε;

Για 2.000€ στόχος ήταν να «μπλοκάρουν» την αντίδραση του Θρύλου. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, βέβαια, θα το κυνηγήσει το θέμα, όπως μπορεί. Δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι! Δεδομένο αυτό και δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία, για το πως ο Θρύλος θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, για να προστατεύσει τα συμφέροντά του!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ