ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιστρέφει πιο δυνατός

Επιστρέφει πιο δυνατός

Σε μία σειρά αγώνων εξίσου σημαντικών, με εκείνους οι οποίοι πέρασαν, ο Ολυμπιακός καλείται να εμφανιστεί ακόμη καλύτερος. ΠΑΣ Γιάννινα εκτός, Φρανκφούρτη, ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Ένα πρόγραμμα αρκετά δύσκολο και ιδιαιτέρως απαιτητικό. Όπως ήταν και εκείνο το οποίο πέρασε, πριν τη διακοπή. Αγώνες δύσκολοι, από τους οποίους ο Ολυμπιακός κατάφερε να βγει αλώβητος. Νίκησε στην Τρίπολη, νίκησε στην Πόλη, δεν τα κατάφερε στο Καραϊσκάκη, απέναντι στον ΠΑΟ και δυστυχώς έμεινε στην ισοπαλία. Θα μπορούσε και καλύτερα η ομάδα του Μαρτίνς, να πάρει το ντέρμπι. Το οποίο -κακά τα ψέματα- το «είχε». Δικό της ματς ήταν.

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, όμως. Μπροστά υπάρχουν νέοι αγώνες. Εξίσου δύσκολοι. Ένα νέο τρίπτυχο, σχεδόν… ίδιο, με εκείνο πριν τη διακοπή. Εκτός έδρας στα Γιάννενα, εκτός έδρας με την Άιντραχτ, ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη… Χωρίς τον κόσμο του κιόλας (πλην συγκλονιστικού απροόπτου), αφού έτσι… αποφάσισε η «εξυγίανση». Δεν ήθελαν τα παιδιά να παίξουν σε γεμάτο Καραϊσκάκη, μάλλον και είπαν να το… αποφύγουν.

Όπως και να ‘χει, είναι δύσκολο για τον Θρύλο το ότι μπαίνει ξανά στην ίδια διαδικασία, αλλά θα είναι πιο δυνατός, επιστρέφοντας. Με τον Λόπες να έχει κάνει περισσότερη δουλειά και να είναι πιο έτοιμος. Με τον Ονιεκουρού και τον Εμβιλά να επιστρέφουν στην ενεργό δράση. Με την ομάδα συνολικά να έχει δουλέψει λιγάκι παραπάνω και να έχει και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ως σύνολο. Η διακοπή μπορεί να μην επέτρεψε στους παίκτες να είναι όλοι μαζί αυτό το διάστημα, αλλά την προσεχή εβδομάδα επιστρέφουν και θα συνεχίσουν να προπονούνται ως «ένα». Έτσι και πρέπει να πάει ο Θρύλος, στο επόμενο διάστημα. Ως ένα, πιο έτοιμος και πιο δυνατός.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ