ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτός είναι ο ρέφερι του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Αυτός είναι ο ρέφερι του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ της Κυριακής είναι το ντέρμπι κορυφής της Σούπερ Λιγκ και όπως είναι λογικό, τραβάει επάνω του όλο το ενδιαφέρον της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, στην αγωνιστική… Ο Κλάτενμπεργκ ήταν υποχρεωμένος, λοιπόν, να βάλει διαιτητή από το «πάνω ράφι», που λέμε… Και το έκανε. Πρόκειται για τον Γερμανό, τουρκικής καταγωγής, Ντενίζ Αϊτεκίν.

Στις 26 Αυγούστου διαιτήτευσε Σλόβαν-Μπρατισλάβας-Ολυμπιακός 2-2 για τα πλέι οφ της ίδιας διοργάνωσης. Στο 26' άφησε τη Σλόβαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μάρκο, ενώ στο 81'  αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε τράβηγμα σε βάρος του Ρέαμπτσιουκ.

Την τρέχουσα σεζόν στη Μπουντεσλίγκα ο Αϊτεκίν διαιτήτευσε τέσσερα ματς (δυο νίκες γηπεδούχων και δυο φιλοξενούμενων): Αϊντραχτ Φρανκούρτης – Χέρτα 1-2, Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ 1-0, Λειψία-Μπάγερν Μονάχου 1-4, Μπάγερ Λεβερκούζεν-Γκλάντμπαχ 1-0.

Βοηθοί του Αϊτεκίν στο Καραϊσκάκη θα είναι οι συμπατριώτες του Κρίστιαν Ντίετζ, Έντουαρντ Μπαϊτίνγκερ, 4ος ο Μανούχος (Αργολίδας) και στο VAR ο Πάτρικ Χανσλμπάουερ (σ.σ. δεν είναι διεθνής) με τον Παπαδάκη (Ηρακλείου). Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Καρατζάς (Εύβοιας).

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ