ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μανιάτης: «Επέστρεψα σπίτι μου»

Μανιάτης: «Επέστρεψα σπίτι μου»

Ο κάπτεν είναι εδώ και ως Διευθυντής της U23 του Θρύλου, ετοιμάζεται για νέες κορυφές. Ο Γιάννης Μανιάτης επέστρεψε στην οικογένεια του Ολυμπιακού, σε νέο πόστο και μιλώντας στο match programme ενόψει ΠΑΟΚ, δεν έκρυψε τη χαρά του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Πως νιώθεις που επιστρέφεις στον Ολυμπιακό;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένεια του Ολυμπιακού, στο σπίτι μου. Το ήθελα πάρα πολύ. Εχώ πολλή όρεξη για δουλειά στο καινούργιο αυτό project της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό για τους νέους παίκτες που έρχονται από πίσω και είναι μεγάλη ευκαιρία για αυτούς να δείξουν το ταλέντο τους για να καταφέρουν να βρεθούν στην πρώτη ομάδα.

Πώς θα προσδιόριζες το συγκεκριμένο εγχείρημα από τον Ολυμπιακό; Με ποιο τρόπο θα βοηθήσει το σύλλογο;

«Το θεμιτό αποτέλεσμα είναι να αναδειχθούν νέα ταλέντα και να βγουν νέα παιδιά μπροστά, προκειμένου να στελεχώσουν τη μεγάλη ομάδα. Παράλληλα να φανεί και η δουλειά που γίνεται τόσα χρόνια στις ακαδημίες του Ολυμπιακού αλλά να αναδειχθεί και η δουλειά που θα γίνεται από εδώ και πέρα στην U23».

Ποιοι θα είναι οι στόχοι της U23;

«Οι στόχοι του Ολυμπιακού για όποια ομάδα και να μιλάμε είναι πάντα ίδιοι. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε Κυριακή γιατί είμαστε Ολυμπιακός και αυτή τη νοοτροπία πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές μας από τώρα, για να είναι έτοιμοι όταν έρθει η ώρα για την πρώτη ομάδα. Φυσικά να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο κάθε εβδομάδα. Είναι σημαντικό στον κόσμο μας να αρέσει αυτό που βλέπει και εφόσον αυτό συνδυαστεί και με νίκες θα προσελκύσουμε ακόμη περισσότερο τους φιλάθλους μας κάτι που θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα».

Τι να περιμένουμε φέτος από την ομάδα U23 του Ολυμπιακού. περισσότερο ποδόσφαιρο στα πρότυπα της πρώτης ομάδας και βάρος στην ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών ή στις νίκες και τους βαθμούς;

«Το πρώτο κομμάτι είναι πιο σημαντικό. Αυτός είναι ο σκοπός, να εξελίσσουμε τους δικούς μας παίκτες ούτως ώστε μόλις κρίνει η πρώτη ομάδα ότι είναι έτοιμοι να προσφέρουν να μπορέσουν να το κάνουν άμεσα».

Πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά που θα βλέπουν εσένα και τον Γιώργο Ανατολάκη καθημερινά στο Ρέντη αλλά και στον πάγκο στη διάρκεια των αγώνων;

«Σε αυτό πρέπει να απαντήσου οι ποδοσφαιριστές! Είναι πολύ όμορφο για μένα που θα συνεργαστώ με νέα παιδιά, μου αρέσει πάρα πολύ. Και εγώ και ο Γιώργος μπορούμε να τους μυήσουμε στη νοοτροπία του Ολυμπιακού γιατί ήμασταν τόσα χρόνια στην ομάδα, τον τρόπο που πρέπει να αγωνίζονται και να συμπεριφέρονται. ‘Ηδη υπάρχει μια πολύ καλή επικοινωνία και συνεργασία μαζί τους και μέρα με τη μέρα θα γνωριζόμαστε καλύτερα με τα παιδιά, δημιουργώντας έτσι ένα καλό σύνολο και μία οικογένεια που χρειάζεται να είμαστε για να πετύχουμε τους στόχους της χρονιάς».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ