ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καρμπόβνικ για Παναιτωλικό: «Πάμε να το πάρουμε!»

Καρμπόβνικ για Παναιτωλικό: «Πάμε να το πάρουμε!»

Ο Καρμπόβνικ ήρθε να ανεβάσει την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού, αλλά έπεσε πάνω σε… αφιονισμένους Λαλά και Όλεγκ. Έτσι παίζει λιγότερο από όσο θα ήθελε, αλλά όχι άδικα, αφού οι συμπαίκτες του πάνε καλά. Ο ίδιος, ωστόσο, νιώθει σίγουρος, για τις δυνάμεις του και πιστεύει στον εαυτό του! Ο νεαρός μπακ έδωσε το σύνθημα για νίκη στο Αγρίνιο και τόνισε ότι είναι έτοιμος να πάρει νέες ευκαιρίες!

Αναλυτικά μίλησε στη Nova:

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Προετοιμαστήκαμε καλά για ένα δυνατό παιχνίδι. Νιώθουμε καλά, έχω κάνει καλές προπονήσεις και νιώθω καλά. Το μόνο που μένει είναι να πάμε εκεί να αποδώσουμε καλά και να πάρουμε το παιχνίδι».

Για το αν ανυπομονεί να αγωνιστεί: «Ανυπομονώ για να επιστρέψω στη δράση και να νιώσω αυτό το αίσθημα. Θα κάνω τα πάντα για να το πετύχω, είναι αυτό που πραγματικά επιθυμώ. Έχω μεγάλη δίψα για να έρθει εκείνη τη στιγμή και να κάνω τα πάντα για να κερδίσω ευκαιρίες».

Για τον Πάολο Σόουζα που είπε ότι μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις: «Ναι, είναι σωστό. Έπαιξα στην πρώην μου ομάδα έπαιξα σε πολλές θέσεις στο κέντρο, αριστερά και δεξιά οπότε θεωρώ ότι είμαι ικανός να το ξανακάνω».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ