ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έτσι θα γίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού

Έτσι θα γίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού

Έγιναν γνωστές κάποιες λεπτομέρειες για την προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει της σεζόν 2016-17.

Όπως είναι γνωστό, οι «ερυθρόλευκοι» λόγω προκριματικών, θα μπουν νωρίτερα στη μάχη. Έτσι, στις 20 Ιουνίου θα γίνει η συγκέντρωση για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Την επομένη (21 του μήνα) η ομάδα θα αναχωρήσει, με πτήση τσάρτερ, για το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας. Μετά την άφιξή της η ομάδα θα μεταβεί στο Λάνγκεφελντ, εκεί όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο τοπικό γήπεδο.

Η ομάδα θα επιστρέψει από την Αυστρία την 1η Ιουλίου. Σε αυτό το διάστημα, θα δώσει δύο φιλικά ματς, στις 27 και 30 Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα, στις 6 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες και από εκεί θα μεταβεί στο Γκενκ όπου θα κάνει προπονήσεις συνεχίζοντας την προετοιμασία του. Για τις προπονήσεις εκεί θα χρησιμοποιηθεί το προπονητικό κέντρο της KRC Genk.

 Στις 8 Ιουλίου η ομάδα μας θα δώσει το 3ο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την ΚΑΑ Gent (ώρα 20:30) στην Ghelamco Arena (το είχε ανακοινώσει νωρίτερα ο βελγικός σύλλογος).

Θα ακολουθήσουν άλλα δύο φιλικά επί βελγικού εδάφους σε ημερομηνίες, γήπεδα και ώρες που θα ανακοινωθούν όταν οριστικοποιηθούν.

Τέλος, στις 16 Ιουλίου η αποστολή των πρωταθλητών θα επιστρέψει στην Αθήνα όπου θα γίνουν ακόμη δύο φιλικά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Το πρόγραμμα των φιλικών

    Το πρόγραμμα των φιλικών

    Η ενημέρωση από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα ματς που θα δώσουν οι πρωταθλητές στην προετοιμασία.

  • Αντίστροφη μέτρηση

    Αντίστροφη μέτρηση

    Σε μια εβδομάδα από σήμερα ο Ολυμπιακός θα είναι στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ