ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι Πορτογάλοι επιμένουν για Σεμέδο και Πόρτο (photo)

Οι Πορτογάλοι επιμένουν για Σεμέδο και Πόρτο (photo)

Πρώτο θέμα στην «O’ Jogo» έγινε το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Ρούμπεν Σεμέδο, υποστηρίζοντας πως οι «δράκοι» παρακολουθούν την υπόθεση. «Το καλοκαίρι ήταν με το ένα πόδι στο «Dragao», ωστόσο οι δικαστικές του περιπέτειες δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο εξακολουθεί να θέλει έναν κεντρικό αμυντικό με τα σωματικά και αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Σεμέδο και γι’ αυτό η Πόρτο παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τα όσα συμβαίνουν.

Για την ώρα, το αναζωπυρωμένο ενδιαφέρον της Πόρτο δεν έχει προχωρήσει πέραν επαφών με την Gestifute (σ.σ. η εταιρεία εκπροσώπησης του Ζόρζε Μέντες). Η «O’ Jogo» γνωρίζει πως ο Σεμέδο επιθυμεί την μετακόμιση στο Πόρτο, προκειμένου να αναζωογονήσει την καριέρα του και δεν έχει καμία διάθεση να ακούσει οποιαδήποτε άλλη πρόταση», αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Μάλιστα, υπάρχει ξεχωριστό κομμάτι και για τα οικονομικά δεδομένα. «Η Πόρτο θα κινηθεί για δανεισμό με οψιόν αγοράς. Γνωρίζει πως ο Ολυμπιακός θα ήθελε αυτή να τοποθετηθεί στα 10 εκατομμύρια ευρώ, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Η Πόρτο θα προσφέρει τα μισά».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ