ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξάντληση θέσεων ΑμεΑ με Φενερμπαχτσέ

Εξάντληση θέσεων ΑμεΑ με Φενερμπαχτσέ
Book Small Mobile

Ο αγώνας του Ολυμπιακού, για το Europa League, με αντίπαλο τη Φενερμπαχτσέ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, έφτασε σχεδόν. Και η ΠΑΕ ενημερώνει, με ανακοίνωσή της, για τις θέσεις ΑμεΑ στον Ναό.

Αναλυτικά:

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του UEFA Europa League απέναντι στην FENERBAHCE που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Πέμπτη 25/11 και ώρα 22:00, ενημερώνει τους φίλους/AμεA της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, γνωστοποιούμε ότι οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2 έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – ΑμεΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – ΑμεΑ, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ