ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε, εσύ θα προκριθείς! (photo)

Θρύλε, εσύ θα προκριθείς! (photo)

Πανέτοιμος είναι ο Θρύλος για το σημερινό παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ (25/11. 22:00), το οποίο… κρίνει την δεύτερη θέση και τη πρόκριση στην φάση των «32» του Europa League. Ο Θρύλος θέλει να πάρει τη νίκη σήμερα και να σφραγίσει τη 2η θέση, ώστε να πανηγυρίσει μια ακόμη τεράστια ευρωπαϊκή βραδιά με τον κόσμο του.

Με τον λαό του, ο οποίος εξαφανίζει τα εισιτήρια για το σημερινό παιχνίδι και αναμένεται να δώσει τεράστιο παλμό και ώθηση στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Με τον λαό του, με τον οποίον στο πλευρό του, έχει γονατίσει ευρωπαϊκά μεγαθήρια και δε θα… μασήσει μπροστά στην Φενέρ των προκλήσεων. 

Οι τουρκικές προκλήσεις δεν πιάνουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και οι δηλώσεις για… γλέντια, καλό θα είναι να πάρουν ένα καλό μάθημα σήμερα το βράδυ. Το γήπεδο θα κοχλάζει, θα είναι κατάμεστο και ο 12ος παίκτης θα δώσει και πάλι... φτερά στα πόδια των παικτών του Θρύλου.

Ο Θρύλος σήμερα πρέπει να πάρει και θα πάρει την πρόκριση! Αξίζει να είναι στους «32» του θεσμού και θα είναι εκεί. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Γ. Καραϊσκάκης», με το μυαλό όλων να σκέφτεται πως θα ζήσουμε μια ακόμη Θρυλική, ευρωπαϊκή βραδιά!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ