ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ήττα στη Λιβαδειά, αλλαγή εικόνας και πρόκριση στο Καραϊσκάκη

Ήττα στη Λιβαδειά, αλλαγή εικόνας και πρόκριση στο Καραϊσκάκη

Κακός ο Ολυμπιακός, στη Λιβαδειά, ηττήθηκε με 3-2 από τον Λεβαδειακό. Αλλαγή εικόνας και άμεσα, για να έρθει η πρόκριση στη ρεβάνς.

Η ομάδα δεν εμφανίστηκε αντάξια των προσδοκιών, δεν είχε αυτοσυγκέντρωση και δεν έβγαλε καλή εικόνα. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ με 2 γκολ (2-0 και 3-1!!) και αναγκάστηκε να… τρέξει για να βρει τη μείωση του σκορ. Σεμέδο και Ρόνι Λόπες τα γκολ του Θρύλου, που καλείται να γυρίσει την κατάσταση και προκριθεί στο Καραϊσκάκη, στη ρεβάνς κοντά στα Χριστούγεννα.

Έτσι έπαιξε

Με πολλά νέα πρόσωπα η ενδεκάδα του Θρύλου στη Λιβαδειά. Με Σεμέδο βασικό, να επιστρέφει μετά από 4+ μήνες! Με Κούντε επίσης να επιστρέφει μετά από τον τραυματισμό του. Με παίκτες από τη β’ ομάδα, όπως ο Αποστολόπουλος, ο Σουρλής, ο Αλγκασίμ Μπα. Αλλά και παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο, όπως ο Κρίστινσον, ο Μάρκοβιτς, ο Βρουσάι. Αναλυτικά: Κρίστινσον - Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος - Σουρλής, Κούντε - Βρουσάι, Αλγκασίμ Μπα, Ονιεκουρού - Τικίνιο. Σε διάταξη 4-2-3-1 και με τον Μπα πολύ κοντά στον Τικίνιο. Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό ήταν οι Τζολάκης, Μπουχαλάκης, Λόπες, Ξενιτίδης, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Μαρίνος, Κίτσος, Κωστή.

ΣΟΚ και επάνοδος στο ματς

Το πρώτο ημίχρονο ήταν… σοκαριστικό για τον Θρύλο. 2-0 ο Λεβαδειακός στο 3’ και στο 6’. Ο Πολέτο το 1-0, με κάκιστη αντίδραση της άμυνας του Μαρτίνς. Ο Νίκας το 2-0, με φωνές του Θρύλου για φάουλ στον Κρίστινσον, μέσα στη μικρή του περιοχή… ΣΟΚ! Σοκ για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έπρεπε πλέον να αντιδράσει… Στο 16’ και στο 17’ χαμένες εξαιρετικές ευκαιρίες με Τικίνιο Χ2 και Ονιεκουρού να μην μπορούν να βρουν δίχτυα και να μειώσουν. Το ίδιο και στο 20’ με τον Τικίνιο να χάνει και νέα ευκαιρία.

Το γκολ ήρθε εντέλει, για τον ΘΡΥΛΟ, στο 26’, με τον Σεμέδο να υπογράφει την επιστροφή του. Αν και δεν ήταν όπως έπρεπε στην άμυνα (και λογικό εδώ που τα λέμε, μετά από τόση απουσία) έδειξε ότι είναι εδώ, σκοράροντας και διορθώνοντας τις κακές αντιδράσεις του στα μετόπισθεν. Θα χρειαστεί χρόνο ο Σεμέδο και είναι λογικό. Όπως και να ‘χει, 2-1 για τον Θρύλο και μείωση του σκορ, στην προσπάθεια για την ανατροπή. Προβλήματα υπήρχαν και πάλι, στο 32’ παραλίγο να δεχθεί γκολ από απευθείας κόρνερ ο Θρύλος και στο 41’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι. Ο Ολυμπιακός δεν είχε άλλη καλή ευκαιρία. Γενικά ήταν πιεστικός και έψαχνε το γκολ, αλλά έπρεπε να γίνει πιο ουσιαστικός.

Η επανάληψη

Ο Θρύλος μπήκε με 3 αλλαγές στο 2ο μέρος. Μπουχαλάκης, Ρόνι Λόπες και Κίτσος, αντί Κούντε, Αλγκασίμ Μπα και Αποστολόπουλου, αντίστοιχα. Η πίεση προς την εστία του Σαμασά αυξήθηκε ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ! Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να βρει γρήγορα γκολ και με Ονιεκουρού και Ρόνι Λόπες είχε δύο καλές στιγμές στο 50’ και στο 51’. Άλλη μία με τον Βρουσάι στο 54’, αλλά ο Σαμασά ήταν σε εξαιρετικό απόγευμα… Ο Ανδρούτσος δεν είχε πολύ καλή εικόνα και στεκόμαστε σε αυτό μόνο γιατί ο νεαρός μας έχει συνηθίσει αλλιώς. Συνήθως είναι στους διακριθέντες και η απόδοσή του στη Λιβαδειά δεν ήταν ανάλογη. Νέα καλή στιγμή με Λόπες στο 57’, αλλά το 2-2 δεν ερχόταν…

Αντιθέτως, ήρθε το 3-1… Και νέο σοκ για τον Ολυμπιακό… Κάκιστη αντίδραση στην άμυνα ξανά. Μόνος ο Δούμτσιος το 3-1 με κεφαλιά, μπροστά από όλους, στο 61’. Αλλά άμεση απάντησε από τον Ολυμπιακό με τον Ρόνι Λόπες να σκοράρει στο 62’ και να βάζει ξανά τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι. Νέο σοκ δεν θα το… άντεχε η ομάδα, αλλά ο Ρόνι Λόπες ήταν και σε αυτό το ματς κινητικός και έδειχνε πράγματα, με αποτέλεσμα το σοκ να μην κρατήσει πολύ… Το μάζεψε ο Θρύλος με το γκολ του Λόπες. Ο ρυθμός δεν ήταν πολύ υψηλός στην συνέχεια και ο Θρύλος είχε μια-δυο καλές στιγμές και αυτή με τον Μαρίνο στο 88’ (κεφαλιά από πάσα του Τικίνιο) ήταν άστοχη, αν και πολύ καλή! Άλλη μία με τον Ονιεκουρού στο 91’, δεν βρήκε στόχο και έτσι έμεινε το 3-2 μέχρι το φινάλε.

Λεβαδειακός: Σαμασά, Βλάχος (52’ Χάμοντ), Νίκας (74’ Τζημόπουλος), Τσάπρας, Νίλι, Μεχία, Λιάγκας, Παναγιώτου, Βρακάς (59’ Μουτίνιο), Λινάρδος (52’ Δούμτσιος), Πολέτο (73’ Αλμπάνης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον, Αποστολόπουλος (46’ Κίτσος), Μάρκοβιτς, Σεμέδο, Ανδρούτσος, Κούντε (46’ Μπουχαλάκης), Σουρλής, Ονιεκούρου, Βρουσάι (82’ Μαρίνος), Μπα (46’ Λόπες), Τικίνιο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ