ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σισέ: «Ο Ολυμπιακός μου έχει προσφέρει πολλά»

Σισέ: «Ο Ολυμπιακός μου έχει προσφέρει πολλά»

Ένα παιχνίδι, το οποίο ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει για να έρθει ακόμη πιο κοντά στον τίτλο είναι το αυριανό (04/12) με τον ΟΦΗ, σύμφωνα με τις δηλώσεις του αμυντικού του Θρύλου, Παπέ Σισέ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός, μίλησε επίσης για την ήττα από τον Λεβαδειακό, αναφέροντας πως η ομάδα θέλει να κερδίζει πάντα και πως πρέπει να πάρει την πρόκριση.

Τέλος, αναφορικά με την φετινή απόδοση του δήλωσε πως θέλει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό, σε έναν σύλλογο που του έχει προσφέρει πολλά και πως στο μυαλό του έχει να συνεχίσει να δουλεύει.

Για την ήττα από τον Λεβαδειακό: «Δεν μας αρέσει ποτέ να χάνουμε, είτε πρόκειται για παιχνίδι κυπέλλου είτε για ένα φιλικό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει σε όλα τα παιχνίδια με την επιθυμία να κερδίζει πάντα. Δυστυχώς, αυτά συμβαίνουνε και πάντα πρέπει να κρατάμε κάτι θετικό από τις ήττες. Το θετικό τώρα είναι ότι έχουμε τον επαναληπτικό στην έδρα μας και θα μπορέσουμε να ισορροπήσουμε το αποτέλεσμα, να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε το παιχνίδι, για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί θα μας δώσει την ευκαιρία, κάνοντας ένα καλό παιχνίδι και παίρνοντας το αποτέλεσμα που θέλουμε, να πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο τον τίτλο. Είναι από αυτά τα παιχνίδια που θέλουν να παίρνουν οι ομάδες για να πλησιάζουν τον στόχο τους. Πρέπει να σεβαστούμε τον ΟΦΗ, ο οποίος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, καλά οργανωμένη και θα πρέπει να φερθούμε σαν να είναι μεγάλος σύλλογος και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, για να εκπληρώσουμε τον στόχο μας».

Για την φετινή απόδοση του: «Ακόμα δεν έχω εκπληρώσει τους στόχους μου, παρόλο που πέρσι αγωνίστηκα στην Γαλλία και απέκτησα περισσότερες εμπειρίες, ώστε να γυρίσω στον Ολυμπιακό γνωρίζοντας πως να προσφέρω τον καλύτερο εαυτό μου, σε έναν σύλλογο που μου έχει προσφέρει πολλά, όμως οι στόχοι ακόμα δεν έχουν εκπληρωθεί και το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να συνεχίσω να δουλεύω».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ