ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κριτήριο τίτλου!

Κριτήριο τίτλου!
Book Small Mobile

Όσο σημαντικά και αν είναι τα ντέρμπι, στη διαδρομή προς το 47ο, άλλο τόσο σημαντικά, αλλά και περισσότερο, είναι τα ματς στην επαρχία. Τα δύσκολα ματς, όπως το αποψινό με τον ΟΦΗ. Αυτά τα ματς, τύπου Βόλους, ΟΦΗ, Γιάννενα, στις έδρες των ομάδων αυτών, μπορούν να κάνουν ανεπανόρθωτη ζημιά, αν εσύ τα χάσεις και οι άλλοι τα πάρουν. Γι’ αυτό και απόψε το βράδυ, στις 19:30, ο Θρύλος καλείται να δείξει ότι μπορεί να περάσει αέρα από την έδρα του ΟΦΗ, στο Ηράκλειο, σε ένα ματς που πάνω του γράφει «πρωτάθλημα».

Όλα τα ματς αυτού του «τύπου» γράφουν επάνω τους «πρωτάθλημα». Στην οικονομιία του πρωταθλήματος είναι, ίσως, πιο σημαντικά από τα ντέρμπι. Γιατί; Γιατί ο Ολυμπιακός μπαίνει σε αυτά ως φαβορί. Σε αντίθεση με τα ντέρμπι, για τα οποία πάντα λέμε ότι μπορεί να πάνε προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση, τα ματς του Ολυμπιακού, στα οποία μπαίνει ως φαβορί, είναι για να πάνε στη… μία κατεύθυνση. Και για αυτό αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, εφόσον πάνε. Αυτό θέλει και σήμερα το βράδυ ο Θρύλος. Στη λήξη του ματς να πανηγυρίζει το +9 και να… περιμένει.

Αγωνιστικά θα δούμε άλλον Ολυμπιακό, από εκείνον της Λιβαδειάς. Σε πρόσωπα και -ευχή όλων- σε εικόνα. Η ομάδα χρειάζεται ανάταση και ενόψει Βελγίου, αλλά και ενόψει 47ου και όσοι παίξουν απόψε οφείλουν να είναι στο 101%.

Πάμε!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ