ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Συνεχίζει αήττητος ο Θρύλος Β'

Συνεχίζει αήττητος ο Θρύλος Β'

Ο Ολυμπιακός Β’ πανηγύρισε μια ακόμη μεγάλη νίκη, αυτή τη φορά στο “Γ. Καραϊσκάκης” και συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και πήρε πολύ δίκαια τους 3 βαθμούς. Προηγήθηκε στο 30ο λεπτό με γκολ του Κωστή με πέναλτι. Οι Σερραίοι ισοφάρισαν στο 47 με τον Μαρτσιόνι, ενώ ο Θρύλος απάντησε άμεσα και στο 52ο λεπτό προηγήθηκε ξανά, με 2-1, με γκολ του Βοΐλη.

Ο Ολυμπιακός Β’ μπήκε πολύ δυνατά σε ένα ακόμη παιχνίδι και επέβαλε τον ρυθμό του απέναντι στον Πανσερραϊκό από πολύ νωρίς. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα διατηρούσε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας από την αρχή του αγώνα. Στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Βοΐλης πλάσαρε μέσα από την περιοχή με τον Ζέρη να διώχνει την μπάλα και να σώζει τον Πανσερραϊκό από βέβαιο γκολ.

Στο 11ο λεπτό ο Ολυμπιακός μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Μαρίνου, μπήκε στη περιοχή, σούταρε με τον αριστερό με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ μετά από τις κόντρες που έβαλαν οι αμυντικοί των Σερραίων. Ένα λεπτό αργότερα ο Ολυμπιακός και πάλι με τον Μαρίνο απείλησε την εστία του Καβουσάκη. Ο Σουρλής έκανε τρομερή συνεργασία με τον Κίτσο, με τον τελευταίο να βρίσκει τον Μαρίνο, ο οποίος έχασε το τετ-α-τετ.

Ο Θρύλος συνέχισε την ασφυκτική πίεση στον Πανσερραϊκό και στο 15ο λεπτό, ο Βοΐλης πλάσαρε στην κίνηση μετά από ασίστ του Κίτσου, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα έπαιζε καταπληκτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, διατηρούσε την κατοχή, έπαιζε στρωτό ποδόσφαιρο και ήταν διαρκώς απειλητικός.

Στο 28ο λεπτό, ο Σουρλής κυνήγησε την μπάλα στην περιοχή του Πανσερραϊκού και ανατράπηκε από τον Πίντο, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κωστή στο 30ο λεπτό. Ο νεαρός Κύπριος μέσος του Θρύλου, νίκησε τον Καβουσάκη και άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό, δίνοντας το προβάδισμα νίκης στην ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Στα εναπομείναντα 15 λεπτά, ο Ολυμπιακός διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεν απειλήθηκε καμία στιγμή και είχε το πάνω χέρι, αναζητώντας παράλληλα χώρους για να γίνει απειλητικός για την εστία του Καβουσάκη. Το ημίχρονο έληξε με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 1-0 και να έχει πραγματοποιήσει ένα καταπληκτικό πρώτο 45λεπτο.

Ο Πανσερραϊκός μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε στο 47ο λεπτό με γκολ του Μαρτσιόνι, ο οποίος μετά από συνδυασμό με τον Παπαβασιλείου, επιχείρησε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός πάτησε... γκάζι μετά την ισοφάριση και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 49ο λεπτό με τον Μαρίνο. Ο Θρύλος βγήκε στην αντεπίθεση με τον Έλληνα εξτρέμ, ο οποίος έκανε ένα τεχνικό σουτ στην απέναντι γωνία, με τη μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

Στο 52ο λεπτό, ο Ολυμπιακός πίεσε άψογα τον Πανσερραϊκό με τον τερματοφύλακα των Σερραίων, Καβουσάκη, να υποπίπτει σε λάθος υπό την πίεση του Βοΐλη. Ο νεαρός φορ του Θρύλου, έκλεψε την μπάλα από τον τερματοφύλακα των Σερραίων και προ κενής εστίας έκανε το 2-1 για τον Ολυμπιακό, απαντώντας άμεσα στο τέρμα του Μαρτσιόνι.

10 λεπτά αργότερα, στο 62’, ο Νίκολιτς έκανε μια τρομερή κούρσα από το δεξί άκρο της άμυνας, έφτασε μέχρι την αντίπαλη περιοχή, άδειασε τον αντίπαλο του και σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, με τον Κίτσο να μη μπορεί να βρει την μπάλα και να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία για το 3-1.

Ο Ολυμπιακός διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα, πιέζοντας έντονα τον Πανσερραϊκό και δημιούργησε πολλά προβλήματα στους Σερραίους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Στουρνάρα, καθώς όσες φορές προσπάθησαν η άμυνα του Θρύλου ήταν έτοιμη και έδιωχνε κάθε κίνδυνο.

Στο 79ο λεπτό ο Κίτσος πέρασε πολύ όμορφα τον αντίπαλο του και σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι με τον Μαρίνο να υποδέχεται όμορφα την μπάλα και να σουτάρει, με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Καβουσάκη.
Από εκεί και πέρα, μέχρι τη λήξη του αγώνα, ο Θρύλος κράτησε πολύ γερά στην άμυνα, βγήκε στην κόντρα και είχε τον έλεγχο στον χώρο του κέντρου, κρατώντας το 2-1 και έτσι πήρε τους 3 πολύ σημαντικούς βαθμούς, συνεχίζοντας αήττητος στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β’: Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Σουρλής, Κωστή (75’ Λιάτσος), Μαρίνος (80’ Τσέλιος), Κίτσος, Βοΐλης (89’ Ντόι).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ