ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πολύ σκληρός για να «λυγίσει»!

Πολύ σκληρός για να «λυγίσει»!

Ο Ολυμπιακός Β’ έφυγε με το «Χ» από τα Τρίκαλα (0-0), δείχνοντας ότι φτιάχνει… μέταλλο! Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα έπαιξε με σθένος και έδειξε ότι ο χαρακτήρας που βγάζει μέχρι τώρα στη Super League 2 μόνο τυχαίος δεν είναι! Ο Θρύλος δεν έχασε ούτε στα Τρίκαλα και προχωρά, με θετικό εν αναβολής αποτέλεσμα.

Σε τραγική κατάσταση το γήπεδο των Τρικάλων. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι παίζει ποδόσφαιρο. Με την μπάλα κάτω. Και όπως είναι λογικό, τέτοιο χορτάρι δεν ευνοεί τεχνικές ομάδες, όπως εκείνη του Ιμπαγάσα… Ο Θρύλος μπήκε δυνατά, αλλά τα Τρίκαλα ισορρόπησαν άμεσα στο πρώτο μέρος. Εν συνεχεία, ο Ολυμπιακός απέκτησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και «έκλεισε» τα Τρίκαλα στο μισό γήπεδο.

Στο 15’, ο Ολυμπιακός απείλησε με ένα σουτ του Ντόι από μακριά, με τον Σεντουριόν να μπλοκάρει, για να έρθει στο 19’ ένα σουτ του Μαρίνου, το οποίο απέκρουσε και πάλι ο Σεντουριόν.

Στο 22’ ο Ευθυμίου επιχείρησε σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Στουρνάρας. Ο Θρύλος ανέβασε την απόδοση του και συνέχισε να πιέζει. Στο 32’ ο Ξενιτίδης εξαπέλυσε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Η αμυντική 4άδα του Ολυμπιακού, Νίκολιτς-Μπαγκαλιάνης-Κινκουέ-Αποστολόπουλος, ήταν για ακόμη ένα 45λεπτο σε πολύ καλή κατάσταση και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα. Στο 45’ ο Βοΐλης έκανε μια σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Σανδραβέλη να γυρίζει τη μπάλα με το στήθος στον Σεντουριόν, χωρίς να έχει δει τον Κωστή στην πλάτη του. Ο Κύπριος μπήκε στη φάση, όμως για λίγο δεν πρόλαβε! Το 0-0 έμεινε στο ημίχρονο.

Η επανάληψη

Ο Θρύλος κράτησε ψηλά την απόδοσή του και στο 2ο μέρος. Ο ΑΟΤ επίσης προσπάθησε να παίξει επιθετικά. Άλλωστε, όλες οι ομάδες, απέναντι στον Ολυμπιακό Β τα δίνουν όλα. Έχουν κίνητρο την άνοδο, σε αντίθεση με την ομάδα του Ιμπαγάσα, αλλά και η τιμημένη «ερυθρόλευκη» πάντα «προκαλεί» τους αντιπάλους, που θέλουν να λένε «νίκησα τον Ολυμπιακό»! Στο 51’ ο Μαρίνος έπειτα από συνεργασία με τον Κωστή, επιχείρησε μια σέντρα-σουτ την οποία έδιωξε ο Σεντουριόν.

Στο 76ο λεπτό ο Βοΐλης πήγε να βγει τετ-α-τετ με τον Σεντουριόν, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει επιθετικό φάουλ, λανθασμένα καθώς δεν υπήρχε καμία παράβαση! Έχουμε και στη Super League 2… εξυγιαντικές αποφάσεις διαιτητών, τι νομίζατε; Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο μέρος, όπως είναι λογικό, με τον αγωνιστικό χώρο να μη βοηθάει σε καμία περίπτωση να γίνει καλό παιχνίδι. Στο 82’, ο Κουσκουνάς, από πλεονεκτική θέση, έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 84' μετά από γύρισμα του Κίτσου και καλή συνεργασία με τον Τσέλιο, η μπάλα έφτασε στον Βοΐλη, ο οποίος δεν μπορεί να πιάσει ένα «γεμάτο» σουτ!

Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Ολυμπιακός Β έδειξε ότι ακόμη και αν δεν μπορεί να πάρει ένα ματς, δεν το χάνει!

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Στουρνάρας, Νίκολιτς, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Ξενιτίδης, Ντόι, Κωστή (80’ Σαπουντζής), Λιάτσος (73’ Τσέλιος), Μαρίνος (66’ Κίτσος), Βοΐλης.

Η ενδεκάδα των Τρικάλων: Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Παρέδες, Νιάρος, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Χειρίτραντας (62’ Ελευθεριάδης), Ρεσκουίν, Πέλκας (62’ Αουντίνο), Κουσκούνας, Ευθυμίου (86’ Νίζιτς).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ