ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Δίπλα στους σεισμόπληκτους!

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Δίπλα στους σεισμόπληκτους!
Book Small Mobile

Για ακόμη μια φορά, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους  του και προσφέρει τεράστια βοήθεια, σε ανθρώπους που το έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη. Μια τεράστια αποστολή, «αποστολή αγάπης» όπως ονομάστηκε, η οποία θα δώσει σημαντική βοήθεια στον κόσμο του Αρκαλοχωρίου.

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων στάθηκε, έμπρακτα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Με πρωτοβουλία του προέδρου του Ολυμπιακού, έφτασαν σήμερα στο Ηράκλειο τέσσερις σχολικές αίθουσες, γραφεία και WC, ενώ αναμένεται να φτάσουν άλλες 24 στο επόμενο διάστημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Εμπράκτως κοντά στους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό στο νησί της Κρήτης, στέκεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η αποστολή αγάπης έφτασε την Τετάρτη ακτοπλοϊκώς στο Ηράκλειο, προκειμένου να παραδώσει τις πρώτες τέσσερις σχολικές αίθουσες, γραφεία και WC, από τις 28 συνολικά που θα διατεθούν προς ανακούφιση των συμπολιτών μας.

Οι αίθουσες, πλήρως εξοπλισμένες προκειμένου να είναι αυτόνομες και να εξυπηρετούν μαθητές και εκπαιδευτικούς, παραδόθηκαν στο ΕΠΑΛ Αρκαλοχωρίου μαζί με προστατευτικές μάσκες αλλά και ποδοσφαιρικές μπάλες, οι οποίες μοιράστηκαν και στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Σταδίου Καραϊσκάκη αλλά και επικεφαλής της αποστολής, κ. Βασίλης Βασιλειάδης, παρέδωσε τα κλειδιά των αιθουσών στον δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας, κ. Μανώλη Φραγκάκη.

Το χαμόγελο επέστρεψε στα πρόσωπα των μαθητών που υποδέχθηκαν με χαρά και ενθουσιασμό το πούλμαν με τους εθελοντές του Ολυμπιακού! Οι 28 αίθουσες που θα παραδοθούν έως και τα Χριστούγεννα, πρόκειται να καλύψουν τις ανάγκες περίπου 1.000 μαθητών της περιοχής».

 

PHOTO GALLERY

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Δίπλα στους σεισμόπληκτους!
ΠΑΕ Ολυμπιακός: Δίπλα στους σεισμόπληκτους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ