ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ρέαμπτσιουκ: «Ευχαριστώ τους φίλους του Ολυμπιακού για την αγάπη»

Ρέαμπτσιουκ: «Ευχαριστώ τους φίλους του Ολυμπιακού για την αγάπη»

Την σκληρή δουλειά θα συνεχίσει για να έχει ακόμη περισσότερη βελτίωση, ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη που δείχνει προς το πρόσωπό του. ο Ρέαμπτσιουκ δήλωσε επίσης πως πολλές φορές νιώθει «νεκρός» κατά την διάρκεια των παιχνιδιών, αλλά δίνει όλη του τη δύναμη και στα 90 λεπτά.

Για την βελτίωση της αγωνιστικής του εικόνας:

«Πραγματικά νιώθω ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Εκείνο το γκολ ήταν ένα κίνητρο για εμένα για να συνεχίσω να προσπαθώ. Είμαι άνθρωπος που προσπαθώ και δουλεύω σκληρά. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλεύω για να έχω ακόμα περισσότερη βελτίωση».

Για την αγάπη του κόσμου:

«Πραγματικά ενώ είμαι ένα παιδί μακριά από τη χώρα μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου, εισπράττω πολλή αγάπη, μου δίνει δύναμη για ανταποδίδω καλά. Ευχαριστώ τους φίλους του Ολυμπιακού και για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου».

Για το που οφείλεται η βελτίωσή του:

«Νομίζω ότι έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης, δεν έχω φτάσει ακόμα στην τοπ απόδοσή μου. Έχω βελτιώσει την απόδοσή μου στα τελειώματα, στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου δηλαδή και γενικότερα έχω αυξήσει την αντοχή και επιμονή μου στο παιχνίδι μου».

Για την τρομερή αντοχή του:

«Είναι αλήθεια μετά από πολλά παιχνίδια νιώθω «νεκρός». Φυσικά και αισθάνομαι κούραση, αλλά έχω την αντοχή να βγάλω τα 90 λεπτά, δίνω όλη μου τη δύναμη στα 90 λεπτά».

Για το γεγονός ότι έχει αντέξει ένα αρκετά βαρύ πρόγραμμα:

«Δεν είναι μόνο η δική μου δουλειά, αλλά και ο τρόπος αποκατάστασης, η διατροφή μας, ο τρόπος που ξεκουραζόμαστε, όλα αυτά νομίζω ότι έχουν πολύ καλά αποτελέσματα και καλή δουλειά».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ