ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στην Αμβέρσα, με το βλέμμα στους «16»

Στην Αμβέρσα, με το βλέμμα στους «16»

Μπορεί η υπόθεση «πρόκριση» να έχει τελειώσει, θετικά, για τον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της συνέχεια, τουλάχιστον στη φάση των «32» του Europa League, όμως σήμερα ο Θρύλος παίζει στην Αμβέρσα μόνο για τη νίκη! Και έχει πολλά κίνητρα για να το πετύχει.

Μεγαλύτερο από όλα είναι η πρόκριση στους… «16». Ο Θρύλος με «διπλό» σήμερα στην έδρα της Αντβέρπ, ελπίζει στην πρωτιά του ομίλου. Μπορεί να περιμένει νίκη της Φενέρ επί της Άιντραχτ, όμως θα έχει κάνει αυτό που πρέπει. Τεράστιο κίνητρο το να πάει η ομάδα απευθείας στους «16»… Να γλιτώσει δηλαδή έναν γύρο, με πιθανές αντιπάλους ομάδες όπως, Λειψία, Ντόρτμουντ, Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη κλπ.

Ο Θρύλος, αξίζει και θα παλέψει μέχρι τέλους για την πρωτιά. Θα φύγει με το «διπλό» από την Αμβέρσα, και θα περιμένει τα χαρμόσυνα από… Κωνσταντινούπολη. Εκτός, όμως, από την 1η θέση και την πρόκριση στους «16», ο Θρύλος έχει κι άλλα κίνητρα για τη σημερινή αναμέτρηση.

Με νίκη σήμερα, θα τελειώσει τις υποχρεώσεις του στον όμιλο με 12 βαθμούς! Θρυλική επίδοση, την ώρα που οι απέναντι, είναι άφαντοι! Επίσης, η ομάδα θα έχει σήμερα στο πλευρό της, τον πύρινο λαό της. Πρέπει, λοιπόν, να παλέψει και να δώσει χαρά και υπερηφάνεια στον απίστευτο κόσμο του Θρύλου.

Δεν είναι μόνο αυτά, αλλά και οικονομικά να το δει κανείς, ο Θρύλος θέλει τη νίκη για να έχει περισσότερα έσοδα από το σημερινό παιχνίδι. Θέλει τη νίκη και για την βαθμολογία του στην UEFA. Να ανέβει κι άλλο στο ranking και να έχει καλύτερο… πλασάρισμα σε μελλοντικές κληρώσεις.

Τα κίνητρα είναι πολλά. Ο Θρύλος είναι έτοιμος για «διπλό». Θα το αποδείξει σήμερα στο γήπεδο. Θα πάρει τη νίκη, θα κάνει τη δουλειά του… Και μετά, ας γίνει ότι θέλει. Θρύλος είσαι, δε μασάς… ΌΛΑ για την πρώτη θέση!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ