ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ιμπαγάσα: «Θέλαμε τη νίκη»

Ιμπαγάσα: «Θέλαμε τη νίκη»

Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο είχε ο Ολυμπιακός στο ματς με την Τρίγλια, με κατοχή της μπάλας και πολλά σουτ, χωρίς όμως να καταφέρει να βάλει γκολ, δήλωσε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Β’, τόνισε επίσης πως η ομάδα δεν είναι χαρούμενη με την ισοπαλία και εξέφρασε την άποψή του πως η ομάδα δεν έχει ηρεμία στην τελική προσπάθεια, αναφέροντας, όμως πως όλοι έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της ομάδας.

Τέλος, όσον αφορά τα συνεχόμενα παιχνίδια, τονίζοντας πως με δουλειά και υπομονή η ομάδα θα τα καταφέρει.

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με κατοχή της μπάλας, ευκαιρίες, πολλά σουτ και 2-3 μεγάλες φάσεις αλλά δεν βάλαμε γκολ. Θέλει δουλειά στην τελική προσπάθεια, μεγαλύτερη ηρεμία και ποιότητα. Στο δεύτερο μισό δεν είχαμε την ίδια εικόνα με το πρώτο, μας βγήκε και μία κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια στα τελευταία 20-25 λεπτά. Τα παιδιά όμως δεν είναι χαρούμενα γιατί θέλαμε τη νίκη. Προχωράμε για το παιχνίδι με τη Βέροια».

Για το αν ανησυχεί από τα δύο συνεχόμενα «στείρα» παιχνίδια επιθετικά: «Δεν ανησυχούμε γιατί φτιάχνουμε ευκαιρίες. Μας λείπει η ηρεμία στην τελική προσπάθεια. Κάτι που αποκτιέται από τη δουλειά στην προπόνηση πάνω στα τελειώματα. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Βέροια και Απόλλωνα Πόντου: «Τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι μια πραγματικότητα αυτή την εποχή, είναι δύσκολο για ένα ρόστερ να ανταποκρίνεται σε παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη-Σάββατο αλλά με δουλειά και υπομονή θα τα καταφέρουμε».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ