ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ατσάλινος Ολυμπιακός Β’ άξιζε και νίκη!

Ατσάλινος Ολυμπιακός Β’ άξιζε και νίκη!

Ο Ολυμπιακός Β’ αν και θα μπορούσε να φύγει νικητής από το Καυτανζόγλειο, απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, παρέμεινε στο 0-0 και διατήρησε για άλλη μια αγωνιστική το αήττητο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2… Η ομάδα του Ιμπαγάσα έπαιξε εξαιρετική μπάλα και είχε ευκαιρίες, για να καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, αλλά τον σταμάτησε ο Πίτκας και τα… δοκάρια! Είχε τρία δοκάρια σε όλο το ματς, η ομάδα του Ολυμπιακού Β’ και έτσι… αρκέστηκε στο «Χ» εντέλει!

Τόσο στο πρώτο, όσο και στο 2ο μέρος, ο Θρύλος πίεσε για να βρει γκολ και να μπορέσει να πάρει κάτι περισσότερο από τον αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες του.

Οι καλύτερες φάσεις του ματς:

13': Σουτ του Ντόι από μακριά, η μπάλα περνάει άουτ.

39': Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Αποστολόπουλος έκανε μια σέντρα, η μπάλα πέρασε από τον Βοΐλη, με τον Σουρλή να την κατεβάζει, να είναι σε θέση βολής και τον Πίτκα να αποκρούει το σουτ του Έλληνα μέσου.

43': Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Λιάτσος εκτέλεσε άψογα το φάουλ, με τη μπάλα να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Πίτκα.

49': Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού. Ο Πίτκας απομακρύνει σε κόρνερ την εκτέλεση του Ξενιτίδη.

51': Μεγάλη ευκαιρία και πάλι για τον Θρύλο. Ο Νίκολιτς έδωσε τη μπάλα πολύ ωραία στον Λιάτσο. Αυτός επιχείρησε μια σέντρα-σουτ, με τον Πίτκα να αποκρούει, τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ. 57': Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ξενιτίδης έσκαψε και βρήκε τον Βοΐλη, ο οποίος δεν πρόλαβε τον Πίτκα, που έδιωξε με γροθιές.

76': Τρίτο δοκάρι για τον Ολυμπιακό! Ο Κίτσος πέρασε τον αντίπαλό του, έκανε μια σέντρα με τη μπάλα να κοντράρει και να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Πίτκα.

Η ενδεκάδα του ΘΡΥΛΟΥ: Τζολάκης, Νίκολιτς, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Ξενιτίδης (86’ Τσέλιος), Ντόι, Σουρλής, Κίτσος (77’ Σπυριδάκης), Λιάτσος (69’ Κωστή), Βοΐλης.

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα Πόντου: Πίτκας, Φράγκος, Αμαραντίδης, Πατί, Παπαϊωάννου (62’ Ζαχαράκης), Καλογέρης, Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Δαλιανόπουλος, Νόμο, Μπαργκάν (90+3’ Δεινόπαπας).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ