ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτά είπε ο Τικίνιο, για Σεμέδο και Πόρτο (photo)

Αυτά είπε ο Τικίνιο, για Σεμέδο και Πόρτο (photo)

Ο Τικίνιο είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος άφησε μεγάλο στίγμα στην Πόρτο. Μία ομάδα με την οποία έλαμψε και πέτυχε εξαιρετικά πράγματα. Και ως γνωστόν η Πόρτο παλεύει να πάριε από τον Ολυμπιακό τον Ρούμπεν Σεμέδο. Το θέμα είναι διαρκώς στην επικαιρότητα, στην Πορτογαλία… Ο μπόμπερ του Θρύλου μίλησε στην O’Jogo για τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, αλλά και για το τι θα συνέβαινε αν ο Ολυμπιακός και η Πόρτο «τα έλεγαν» στο Europa League!

«Ο Ρούμπεν ταιριάζει σε κάθε ομάδα. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης , πολύ καλός τεχνικά, έχει καλή πάσα και είναι πολύ δυνατός στον αέρα. Ταιριάζει στην Πόρτο γιατί έχει ποιότητα και ψυχή. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης κι ένας εξαιρετικός άνθρωπος», είπε ο Τικίνιο, ερωτηθείς για το αν ο Σεμέδο θα ταίριαζε στην Πόρτο, βάσεις ικανοτήτων και προσωπικότητας.

 

 

Παράλληλα, μίλησε και για την πιθανότητα να έβρισκε απέναντί του την Πόρτο, στο Europa League. Και είπε το αυτονόητο: «Θα ήταν καλό και παράξενο μαζί. Φυσικά θα ήθελα να νικήσω, αλλά θα ήταν παράξενο να παίξω εναντίον μίας ομάδας στην οποία έπαιξα σε υψηλό επίπεδο. Θα ήταν ωραίο να συναντήσω πάλι στο δρόμο μου την Πόρτο, μία από τις υποψήφιες ομάδες για την κατάκτηση του τροπαίου φέτος, αλλά η προσδοκία μου θα ήταν να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Στη διοργάνωση υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες και είμαστε κι εμείς εκεί».

 

PHOTO GALLERY

Αυτά είπε ο Τικίνιο, για Σεμέδο και Πόρτο (photo)
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ