ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νέα χρονιά, ίδιοι στόχοι!

Νέα χρονιά, ίδιοι στόχοι!

Πάει το 2021. Μας άφησε. Και ευτυχώς. Ξημέρωσε μία νέα χρονιά, με την ευχή όλων να είναι καλύτερη, από εκείνη η οποία έκλεισε, πίσω μας… Ο Ολυμπιακός μπαίνει άμεσα σε δουλειά, αφού σε λίγες ημέρες μόνο, συγκεκριμένα στις 5/1 μπαίνει ξανά στο γήπεδο, για επίσημο αγώνα!

Μπροστά του ο Θρύλος έχει ήδη την πρώτη του υποχρέωση και για αυτή δουλεύει ήδη. Ο Θρύλος μπαίνει σε μία νέα χρονιά, η οποία τον βρίσκει μέσα σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες είχε μπει και από το 2021. Πρωτάθλημα, Κύπελλο, ευρωπαϊκό.

Δύσκολο έργο έχει, ωστόσο, σε όλες. Και ας είναι στο +11, στο πρωτάθλημα. Και ας έχει, θεωρητικά, ένα εύκολο πέρασμα για να πάει στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Για την Αταλάντα, ούτε λόγος… Τρομερά δύσκολος αντίπαλος, επιπέδου υψηλού. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν… μασάει. Απέναντι σε όλες τις προκλήσεις στέκεται με θάρρος και στο ύψος του, για να τις αντιμετωπίσει και να τις κατακτήσει…

Νέα χρονιά μπήκε, οι ίδιοι στόχοι μένουν. Και αυτοί δεν χρειάζεται να αλλάξουν… Τίτλοι όπου συμμετέχει. Νίκες παντού. Χαμόγελα για τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Αυτά θέλει ο Ολυμπιακός και για το 2022. Και για αυτά θα μοχθήσει, όπως μοχθεί κάθε χρόνο, κόντρα σε όλους και σε όλα. Δυναμικά και χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, για την τεράστια αξία του.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ