ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στο Μαρόκο λένε ότι Ελ Αραμπί επιμένει Ολυμπιακά

Στο Μαρόκο λένε ότι Ελ Αραμπί επιμένει Ολυμπιακά

Το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Ελ Αραμπί παραμένει ανοικτό. Και οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις συζητήσεις, για να λυθεί με τρόπο, ο οποίο θα σημάνει την παραμονή του «μπόμπερ» στο λιμάνι. Αλλά με το θέμα ασχολούνται και στην πατρίδα του Ελ Αραμπί.

Στο Μαρόκο καταπιάνονται με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιουσέφ, με τον Ολυμπιακό και τονίζουν ότι για τον παίκτη αυτό είναι προτεραιότητα. Και αυτό που αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Μαροκινοί, είναι πως ο Ελ Αραμπί, αν και από 1/1/2022 έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί συμβόλαιο με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί, δεν θα το κάνει αν δεν ολοκληρωθούν πρώτα οι συνομιλίες με τον Ολυμπιακό.

«Εδώ και δύο μέρες ο Ελ Αραμπί έχει το δικαίωμα να μιλά με άλλες ομάδες. Φυσικά δεν θα το κάνει πριν μιλήσει με τον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός θέλει να ανανεώσει, αλλά οι διαπραγματεύσεις έχουν κολλήσει στο συμβόλαιό του, ενώ ο Ολυμπιακός προτίθεται να του προσφέρει διετή συνεργασία.

Σύντομα ο Ελ Αραμπί θα έχει την τελευταία και καθοριστική συνάντηση με τη διοίκηση που θα του προτείνει διετές συμβόλαιο αλλά με απολαβές μικρότερες από τα περίπου 2 εκατ. ευρώ που έχει τώρα.

Ο Ελ Αραμπί, με τη σειρά του, έχει αποδείξει πως συνεχίζει να είναι το ίδιο παραγωγικός. Αν οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν αίσιο αποτέλεσμα, τότε θα αρχίσει να εξετάζεις τις πολλές προτάσεις που έχει από αραβικές ομάδες», αναφέρει το ρεπορτάζ των Μαροκινών.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ