ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παίρνει παίκτη από την Παρί ο Ολυμπιακός!

Παίρνει παίκτη από την Παρί ο Ολυμπιακός!

Μια πολύ σημαντική κίνηση αναμένεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται... μια ανάσα από την απόκτηση του Μπαντιουγκού Φαντιγκά. Ο 20χρονος ταλαντούχος μέσος, αποτελεί έναν παίκτη από τα... σπλάχνα της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ πέρσι πραγματοποίησε 6 συμμετοχές με τη πρώτη ομάδα.

Η περίπτωση του Φαντιγκά θυμίζει... Αγκιμπού Καμαρά. Έρχεται από μια μεγάλη γαλλική ομάδα, είναι σπουδαίο ταλέντο, και προορίζεται κατ’ αρχήν για την Β’ ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος μέσος, έχει έρθει στην Ελλάδα να δει τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και εντυπωσιάστηκε, με τις πληροφορίες να λένε πως είπε το “ναι”.

Ο Φαντιγκά βρισκόταν σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου και από τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποτελέσει παίκτη του Ολυμπιακού, δείχνοντας την καταπληκτική δουλειά που γίνεται στο Λιμάνι. Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου, είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και έχει μεγάλη... δίψα για να πετύχει.

Τέλος, υπάρχει η φημολογία πως ο 20χρονος μέσος έχει περάσει ήδη από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και μένει να φανεί εάν θα ενσωματωθεί τώρα στην ομάδα του Ολυμπιακού, ή το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

*Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό του Μπαντιουγκού Φαντιγκά στο Instagram.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ