ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανωλάς: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου»

Μανωλάς: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου»
Book Small Mobile

Το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα είναι το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θέλει να παρουσιαστεί με τον καλύτερο του εαυτό, σύμφωνα με τον Κώστα Μανωλά.

Ο αμυντικός του Θρύλου δήλωσε, επίσης, πως όλοι στην ομάδα πρέπει να προσέχουν για την πανδημία, ενώ τέλος αναφορικά με το ντεμπούτο του στη δεύτερη του θητεία με τη φανέλα του Ολυμπιακού, τόνισε πως είναι χαρούμενος που επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του και πως θέλει να βρει τον ρυθμό του και να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για τον Ολυμπιακό.

Για το ντέρμπι της Κυριακής: «Σίγουρα το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός πάντα είναι το πιο μεγάλο ντέρμπι στην Αθήνα και γενικά στην Ελλάδα. Το περιμένουμε με ανυπομονησία και ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε με τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Για τον κορονοϊό και τα κρούσματα στον Ολυμπιακό: «Δυστυχώς κάθε μέρα είμαστε με την αγωνία για το αν θα υπάρξει κάποιος θετικός. Εδώ είχαμε κάποια κρούσματα και ανησυχούμε και για τις οικογένειες μας, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να είμαστε όσο πιο πολύ μπορούμε στο σπίτι, γιατί οπουδήποτε πας, μπορεί να κολλήσεις».

Για το ντεμπούτο του μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου, τώρα ευελπιστώ να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα επόμενα παιχνίδια, να καταφέρω να βρω τον ρυθμό μου γιατί είμαι αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον Ολυμπιακό».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ