ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανδρούτσος: «Θα έρθουν τα αποτελέσματα»

Ανδρούτσος: «Θα έρθουν τα αποτελέσματα»
Book Small Mobile

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Θανάσης Ανδρούτσος, με αφορμή το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο διεθνής ακραίος μπακ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε, εκτός από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τόσο στο ματς με τον Παναιτωλικό, όσο και στο κακό ξεκίνημα για το 2022.

Αναφορικά με το ματς στο Αγρίνιο, τόνισε πως ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, στο οποίο ο Ολυμπιακός μπήκε καλά, όμως στη συνέχεια τα πράγματα δεν πήγαν όπως έπρεπε και τώρα οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αναστρέψουν την κατάσταση.

Ο Ανδρούτσος είπε, ακόμη, πως η ομάδα είναι πολύ δεμένη και πως τα αποτελέσματα θα έρθουν, ενώ αναφορικά με το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ ανέφερε πως ο Ολυμπιακός θα το διαχειριστεί όπως όλα τα υπόλοιπα και θα πάει για τη νίκη.

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Περίεργο παιχνίδι, στην αρχή μπήκαμε πολύ καλά, βάλαμε ένα γκολ, όμως στη συνέχεια δεν πήγαν τόσο καλά τα πράγματα. Θα δούμε τι ακριβώς έφταιξε και αυτό που έχουμε να κάνουμε, τώρα, είναι να αναστρέψουμε την κατάσταση στο επόμενο παιχνίδι».

Για τα τρία πρώτα ματς του 2022, χωρίς νίκη: «Είναι συγκυρία. Ίσως ένα κακό φεγγάρι, δεν ξέρω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τρέχει τίποτα και η ομάδα είναι πολύ καλά δεμένη, όλοι είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας, αυτό είναι σίγουρο. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αναστρέψουμε την κατάσταση, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στη συνέχεια, πιστεύω θα έρθουν και καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα, και θα είμαστε καλά».

Για τον ΠΑΣ: «Είναι μια ποιοτική ομάδα και χρειάζεται προσοχή, σίγουρα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να δούμε τον ΠΑΣ. Ξέρουμε που μπορούμε να χτυπήσουμε και θα πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όπως βλέπουμε όλα τα παιχνίδια, θα δούμε και αυτό. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να λάβουμε υπόψιν. Θα πάμε, όπως πάμε πάντα, για να κερδίσουμε το παιχνίδι»

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ