ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός το κουμάντο

Ο Ολυμπιακός το κουμάντο

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τον Ολυμπιακό, λοιπόν. Νίκη με καθαρό 2-0 για τον Θρύλο, επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Και ανεβασμένη απόδοση. Καλύτερη εμφάνιση. Καλύτερη ψυχολογία. Η ομάδα έπαιξε. Είχε το απόλυτο κουμάντο. Στο ματς. Και συνεχίζει να το έχει και στη βαθμολογία. Στο πρωτάθλημα. Ο Θρύλος είχε την ευκαιρία, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, να επιστρέψει στον δρόμο των νικών. Να επιστρέψει στις επιτυχίες, οι οποίες του αρμόζουν. Να επιστρέψει στα χαμόγελα. Να φύγει από τον προβληματισμό.

Δίκαιος, σωστός ο προβληματισμός των προηγούμενων ημερών. Και δεν «διαλύθηκε» και απόλυτη. Η ομάδα σίγουρα δεν εντυπωσίασε. Ξέρουν άπαντες, στην Πλατεία Αλεξάνδρας, στο Ρέντη, ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει και καλύτερα από αυτό. Το βεβαιώνει αυτό η ποιότητα του ρόστερ του, η αξία των παικτών του, η αξία του προπονητή του. Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει να δουλεύει. Σταθερά, πολύ και καλά. Και όποιος δουλεύει, πάντα δικαιώνεται. Όποιος ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί στις δυνάμεις του και όχι στα… πέναλτι που έρχονται σαν στραγάλια, το ένα πίσω από το άλλο… Αυτός είναι που πάντα (θα) δικαιώνεται και πάντα θα παίρνει αυτό που του αξίζει.

Με τη διαφορά να παραμένει… ανοιχτή, στη βαθμολογία, ο Θρύλος οφείλει να συνεχίσει να νικά, αλλά και να βελτιώνεται. Όπως είχε το απόλυτο κουμάντο στο ματς με τον ΠΑΣ και ήταν εκείνος, ο οποίος έδινε τον τόνο, έτσι οφείλει να συνεχίσει και στο πρωτάθλημα, συνολικά. Να συνεχίσει να έχει το απόλυτο κουμάντο, με τις νίκες του και με την αξία του. Όπως πάντα. Μέχρι να υψώσει το 47ο στον ουρανό του Πειραιά.

Με τη διαφορά να παραμένει… ανοιχτή, στη βαθμολογία, ο Θρύλος οφείλει να συνεχίσει να νικά, αλλά και να βελτιώνεται.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ