ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η A’Bola γράφει ότι του Σεμέδο τελειώνει μέσα στην εβδομάδα

Η A’Bola γράφει ότι του Σεμέδο τελειώνει μέσα στην εβδομάδα

Για την επικείμενη μετακίνηση του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο, ακόμη και μέσα στην εβδομάδα, γράφουν σήμερα στην A’Bola! Το… προχωρούν το θέμα οι Πορτογάλοι. Ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερός στα «θέλω» του. Πάντως η Πόρτο έχει κάνει επίσημη πρόταση και όπως γράφουν οι Ίβηρες, η εμπλοκή του Μέντες είναι ενεργή.

«Η αξία της ρήτρας αγοράς του κεντρικού αμυντικού εξακολουθεί να καθυστερεί τη συμφωνία, γιατί οι Έλληνες θέλουν να είναι υποχρεωτική και πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ. Οι “δράκοι” όμως αύξησαν το ποσό δανεισμού του Πορτογάλου διεθνή σε 1 εκατομμύριο ευρώ ως αντάλλαγμα. Ο Ζορζε Μέντες είναι ενεργός στις διαπραγματεύσεις και θα επιδιώξει να ολοκληρώσει άμεσα τη συμφωνία, ώστε αυτή την εβδομάδα ο Ρούμπεν Σεμέδο να ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει συμβόλαιο και να ενταχθεί στην Πόρτο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σημερινό δημοσίευμα της A’ Bola.

Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι αν η Πόρτο θέλει να πάρει τον Σεμέδο, το μόνο που έχει να κάνει είναι να συναντήσει τον Ολυμπιακό στις απαιτήσεις του. Ο Θρύλος δεν θα σταθεί εμπόδιο στον παίκτη, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ