ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στην Τούμπα, όπως με τον Ιντέγε! (video)

Στην Τούμπα, όπως με τον Ιντέγε! (video)

Ανώτερος σε όλα είναι ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ και αυτό πρέπει να αποδειχθεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο την Κυριακή. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει στην Τούμπα, έχοντας στο μυαλό του ότι είναι καλύτερος σε ΟΛΑ από τον αντίπαλό του, αλλά και με σοβαρότητα. Με τσαμπουκά, πάθος και τεράστια θέληση για νίκη!

Δεν τον βλέπει τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός… Τον έχει αφήσει πολύ πίσω, όπως όλες τις ομάδες της χώρας. Σε επίπεδο διοικητικό, προπονητικό, παικτικό, οπαδικό. Παντού. Ο Θρύλος είναι άλλο επίπεδο. Έτσι πρέπει να πάει στην Τούμπα. Ως ο καλύτερος όλων και, γεμάτος τρέλα, να το αποδείξει ακόμη μια φορά. Ούτε ύφος, ούτε τουπέ. Μόνο πάθος και τρέλα για την ερυθρόλευκη. Πας στην Τούμπα, παίζεις μπάλα, παίρνεις «διπλό» και κλείνεις στόματα.

Όλοι γνωρίζουν ποια είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας. Το αποδεικνύεις άλλη μια φορά, την ώρα που άλλοι κάνουν όνειρα πρωταθλήματος και άλλοι όνειρα… Κυπέλλου. Δείχνεις ποιος είσαι και τους το… ράβεις για ακόμη μια φορά. Πάμε στην Τούμπα, σαν άλλοτε. Πάμε, όπως πάντα! Πάμε, όπως πήγε κάποτε ο Ιντέγε… Έχει «μαρκάρει» την περιοχή για τον Ολυμπιακό!

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ