ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μαρτίνς 2024: Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια!

Μαρτίνς 2024: Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια!

Στον πάγκο του Ολυμπιακού κάθεται ο Πέδρο Μαρτίνς από το 2018 και τώρα διανύει την 4η του σεζόν στην ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει οδηγήσει την ομάδα σε 2 Πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο, ενώ βρίσκεται, για ακόμη μια χρονιά, σε τροχιά Πρωταθλήματος και Κυπέλλου και στη σεζόν που διανύουμε. Σε 196 παιχνίδια στο… τιμόνι του Ολυμπιακού, μετράει 131 νίκες, 34 ισοπαλίες και 31 ήττες, έχοντας ζήσει και μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές με τον Ολυμπιακό, όπως η νίκη-πρόκριση κόντρα στη Μίλαν και το «διπλό» πρόκρισης στο Έμιρεϊτς με την Άρσεναλ. Μετά την χθεσινή ανανέωση, έγινε γνωστό πως θα παραμείνει στο «τιμόνι» του Θρύλου μέχρι, τουλάχιστον, το 2024, για να συνεχίσει να γράφει «ερυθρόλευκη» ιστορία!

Μια τεράστια κίνηση, από κάθε άποψη, από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Δείχνει στον Πορτογάλο τεχνικό την απόλυτη εμπιστοσύνη του, την αφοσίωση και την πίστη στο πλάνο του. Ο Μαρτίνς, μπορεί να δουλέψει και πάλι με ηρεμία για τον Ολυμπιακό και να τον διατηρήσει στην κορυφή στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα θα κυνηγήσει μια ευρωπαϊκή διάκριση και πολλές, θρυλικές, ευρωπαϊκές βραδιές. Μη ξεχνάμε, πως φέτος ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στο Πρωτάθλημα και στο +9, ενώ συνεχίζει και στην Ευρώπη όπου θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα με στόχο τη πρόκριση στους «16» του Europa League.

Χαίρει απόλυτης εμπιστοσύνης και σεβασμού από όλους στον σύλλογο και όπως συνηθίζουμε να λέμε, ο σεβασμός… κερδίζεται. Ο Μαρτίνς τον έχει κερδίσει με το «σπαθί» του! Έχει πανηγυρίσει σπουδαίες νίκες, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων και έχει τον Ολυμπιακό ως το απόλυτο αφεντικό στα ντέρμπι, απέναντι σε όλους! 4άρα στη Λεωφόρο, 5άρα στο ΟΑΚΑ, «διπλό» πρωταθλήματος στην Τούμπα, 3άρα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Και συνεχίζει… Αγαπάει τον Ολυμπιακό, έχει δεθεί με τους «ερυθρόλευκους» και είναι ευτυχισμένος εδώ. Όπως δήλωσε και μετά την ανανέωση του, νιώθει περήφανος, ευπρόσδεκτος και ευτυχισμένος: «Νιώθω μεγάλη περηφάνια. Όλοι ξέρετε ότι εδώ νιώθω σαν στο σπίτι μου. Νιώθω ευπρόσδεκτος. Ο πρόεδρος μού δίνει τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψω και να κάνω αυτό που θέλω στη ζωή μου και στην καριέρα μου. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μου. Θα συνεχίσω με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να είμαστε πρώτοι και να φέρνουμε επιτυχίες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που συνεχίζω στον Ολυμπιακό».

Έγινε αυτό που έπρεπε. Ο Ολυμπιακός έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη και πίστη στο πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος το… επιστρέφει στην ομάδα σε τίτλους και ευρωπαϊκή… γιγάντωση! Και όπως λέει και το motto του Θρύλου… Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ